Android @GoogleAndroid AppsiOS @AppleiOS AppsMicrosoft @MobileMobile AppsWhat's New

Opera Mini, o aplicatie gratuita pentru iOS, Android si Windows Phone

Una dintre cele mai utilizate aplicatii gratuite ale momentului este Opera Mini, aplicatie disponibila atat pentru dispozitivele cu platforma Android, cat si pentru Apple iOS si Windows Phone. Dezvoltatorul este Opera Software ASA.

opera mini

Din punct de vedere al functionabilitatii, aplicatia le permite utilizatorilor sa navigheze mai rapid pe internet de pe orice smartphone, folosind cu 90% mai putin trafic de date decat alte browsere web. De asemenea, utilizatorii au posibilitatea de a accesa site-urile favorite din sectiunea “speed dial“, precum si de a deschide mai multe ferestre simultan. Aplicatia gratuita Opera Mini dispune si de functia de salvare a anumitor pagini web astfel incat utilizatorii sa poata citi continutul acestora si atunci cand nu dispun de conexiune la internet.

Tags

One Comment

  1. Juste vous dire que mon window phone est très difficile à manipuler et je m’ennuie tellement.

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
nokia mobi, gödden sikişnokia.mobi/entry/van/main/c6-01, nokia.mobi/entry/van/main/music, y/van/main/603, nokia.mobi/entry/van/main/mp3, Mini opera parsisiusti lg, httpbi/entry/van/main/C7-00, nokia.mobi/entry/van/คคคสคmain/700, go.store.ovi.mobi/entry/van/apps/N112 downlod, nokia.mobi/enty/van/main/700, játékok opera mini, go.store.ovi.mobi/entry/van/main/x7-00, , download download samsang mobial opriamenu.com, /nokia.mobi/entry/vmain/c7-00, http://nokia.mobi/entry/van/main/603, nokia.mobi/ntry/van/main/c6-01, אופרה מיני להורדה , //go.store.ovi.mobi/entry/van/main/e7-00, go.store.ovi.mobi/entry/van/main/c7-00, entry/van/main/E6-0g0, nokiy/van/main/n8-00,
Back to top button
Close