Android @GoogleAndroid AppsDownloadsMobile AppsWhat's New

Hydro Coach-drink water, aplicatie gratuita Android care ne ajuta sa ne hidratam corpul

Zilele toride de vara au sosit si, asa cum era de asteptat, a aparut o aplicatie gratuita cu platforma soft Android care poarta numele de Hydro Coach-drink water. Dezvoltatorul aplicatiei gratuite este compania Codium App Ideas.

Hydro Coach-drink water apps

Aplicatia Hydro Coach-drink water calculeaza cantitatea optima de apa pe care utilizatorii trebuie sa o bea zilnic si tine evidenta cantitatii consumate astfel incat acestia sa isi poata mentine nivelul normal de hidratare in corp. Ceea ce este uimitor este faptul ca apa ce trebuie consumata zilnic este calculata individual pentru fiecare utilizator, in functie de o serie de criterii precum sexul, varsta, inaltimea, greutatea si stilul de viata (activ sau sedentar). Dupa aceea, acestia trebuie sa selecteze recipientul din care beau in mod obisnuit apa, aplicatia Android reamintindu-le utilizatorilor sa bea apa in functie de volumul recipientului si de necesarul individual de apa.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
samsumga java beyni indir, download game java perang militer, samsung java tema indir, jewels quest ke stazeni na samsung, Download aplikasi facebook soni j108i, cách tải video trên RT youtube về điện thoại htc, Le side des jeux de téléphone samsung, viber samsung orange c 3050,
Back to top button
Close