What's New

OnePlus Two va fi lansat in a doua jumatate a anului 2015

Intr-unul dintre interviurile acordate recent unei publicatii online (BGR), directorul companiei OnePlus Global, cea care a lansat mediatizatul terminal OnePlus One care in marea majoritate a timpului se poate comanda doar pe baza de invitatii (cu mici exceptii, in care acesta este disponibil si fara invitatie pentru perioade scurte de timp, cum a fost cazul pe 28 noiembrie, de Black Friday), a afirmat ca smartphone-ul OnePlus Two va fi lansat cel mai probabil in a doua jumatate a anului viitor.

oneplus-two

Printre primele informatii despre urmatorul flagship OnePlus sunt incluse urmatoarele: OnePlus Two va avea un ecran ceva mai mic decat al predecesorului sau, si anume unul de 5.5 inci cu rezolutie QHD (2560 x 1440), si va integra componente hardware de generatie mai noua. Chipset-ul Qualcomm Snapdragon 801 de pe OnePlus One va fi inlocuit cu Snapdragon 805 pe 32 biti, iar in ceea ce priveste restul de specificatii cunoscute (din surse neoficiale insa), dispozitivul va dispune de 3 GB de RAM, 32 GB spatiu de stocare intern, camera principala de 16 MP, camera secundara de 5 MP si baterie de 3300 mAh.

Momentan nu se stie daca dispozitivul va rula tot sistemul de operare CyanogenMod sau va folosi propriul build Android, care urmeaza sa fie lansat in februarie 2015. Cat despre pretul terminalului, zvonurile spun ca acesta va fi ceva mai mare decat cel al modelului OnePlus One, si anume de aproximativ 400$, pentru a putea face posibila fabricarea mai multor unitati si renuntarea la sistemul de distributie bazat pe invitatii.

Leave a Reply

Back to top button