Mobile AppsNOKIA

Noul Nokia Asha 210 un nou telefon din celebra serie de succes, ce are buton WhatsApp dedicat

Dupa ce a luat o pauza de o luna in care a urmarit tendintele acestui inceput de an, Nokia lanseaza un nou model din populara serie Asha. Noul Nokia Asha 210 este un telefon non-smartphone care continua trendul seriei si vine cu cateva noutati care vor revigora vanzarile in scadere ale producatorului finlandez. Noul Asha 210 este un telefon cu tastatura qwerty care va avea in premiera un buton dedicat aplicatie WhatsApp preinstalata pe gadget. La capitolul navigare pe internet, Nokia Xpress Browser asigura un trafic de date mult redus datorita tehnologiei Cloud. Noul gadget finlandez este echipat cu o camera de 2MP care poate asigura imortalizarea amintirilor din vacantele estivale, ce pot fi stocate in memoria interna de 64MB a telefonului sau pe cardul microSD de pana la 32GB ce poate fi atasat. Pe langa WhatsApp noul Nokia Asha 210 vine preinstalat si cu aplicatii SNS precum Facebook si Twitter dar si populara aplicatie Google Gmail.

Conectivitatea  este aproape completa din portofoliu nelipsind EDGE, bluetooth si Wi-Fi  si poate asigura suficiente variante de transfer de fisiere cu alte dispozitive. La capitolul autonomie Nokia Asha 210 surprinde printr-o autonomie anuntata de stand-by de pana la 1100 de ore adica peste o luna de functionare fara sa cunoasca incarcatorul si o jumatate de zi de convorbiri aprinse cu cei dragi. Nokia Asha 210 va fi disponibil si in varianta Dual SIM si va fi disponibil incepand cu luna iunie a acestui an si va fi disponibil intr-o varietate de culori satisfacand gusturile utilizatorilor.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
update ios nokia 210, walpaper blackberry untuk nokia asha 210, ฟอมแว nokia 210, donloat permainan untuk hp nokia asha 210, download permainan terbaru untuk hp nokia asha 210, download game hd untuk hp nokia 210/, telecharger opera mini mobile nokia 210, تنزيل تطبيقت ‏nokia asha 210 ‎, تحديث نوكيا ٢١٠, تحميل برامج لنوكيا210/, download geme for asha n210, كل مايتعلق ببرامج اشا 210, nokia asha 210 hez játékok, تحميل احدث التطبيقات لموبيل اشا 210, permainan untuk hp nokia 210, download game buat hp nokia asha 210, مواضيع نوكيا اشا, ثيمات موبايل نوكيا 210 اشا, تنزيل العاب 210, wndos peniru telefon nochia asa 210 i dauland,
Back to top button
Close