iOS AppsMobile AppsNOKIAWhat's New

Nokia HERE Maps va reveni in curand pe iOS

Dupa ce saptamana trecuta Nokia anunta parteneriatul cu Samsung pentru a aduce pe smartphone-urile cu Android din seria Galaxy aplicatia pentru navigare HERE Maps, ieri compania a facut publica intentia de a face din nou disponibila respectiva aplicatie si pe sistemul mobil iOS.

here-maps-ios

HERE Maps a fost disponibila anterior pentru iOS, insa dupa lansarea iOS 7, din cauza unor incompatibilitati cu sistemul de operare, Nokia a decis sa retraga aplicatia din App Store si sa renunte complet la suportul oferit pentru aceasta.

Desi Nokia a recunoscut ca lansarea versiunii anterioare a aplicatiei HERE Maps pentru iOS a fost un esec, avand in vedere ca dupa cumpararea diviziei de telefoane de catre Microsoft accentul companiei cade exclusiv pe crearea de produse software, aceasta are acum sansa sa realizeze un produs mai bun. Planul companiei finlandeze este ca serviciul HERE Maps sa fie disponibil pana in 2015 pe toate cele trei platforme mobile importante, Windows Phone, Android si iOS, exclusivitatea acestuia doar pe platforma Microsoft fiind considerata nejustificata dupa separarea diviziilor hardware si software ale Nokia.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
สมัครบัญชี google E72, nokia.mobi/entry/van/main/c7-00, nokia sugrįš, karta igra nokia asha 311,
Back to top button
Close