Android @Google

Motorola Fire – buget redus cu performante bune

Motorola a lansat un nou telefon cu Android orientat spre smartphone, numit Motorola Fire. Acest telefon are un ecran de 2,8 inch cu rezolutie QVGA (240 x 320) si o tastatura QWERTY pe patru randuri in forma de candy-bar.

Alte caracteristici cheie ale lui Fire includ: Wi-Fi b / g / n, A-GPS, slot de card microSD, un LED pentru notificari, radio FM cu RDS si o mufa audio de 3,5 mm. Dispune de o serie de senzori cum ar fi Accelerometrul, senzor de lumina ambientala, senzorul de proximitate, etc. Pe partea din spate, telefonul dispune de o camera foto de 3MP fix-focus.

Fire, vine de asemenea, cu o noua versiune a lui Moto Switch UI, care permite comutarea perfecta intre modurile friends-centric si work-centric. Chiar daca Fire este un telefon orientat spre un buget redus, pe el ruleaza Android 2.3 Gingerbread.

Telefonul este alimentat de o baterie de 1420mAh, care este capabil de a oferi un stand-by de 30 de zile sau de opt ore de convorbiri.

Motorola Fire
va incepe prin a fi lansat in magazinele de retail din Germania, undeva in luna septembrie.Telefonul va costa 189 de euro, inclusiv taxele in afara contractului de abonament.

Leave a Reply

Back to top button