LENOVOWhat's New

Lenovo anunta oficial noul dispozitiv mobil Vibe Z2 Pro

Desi monopolul pe piata dispozitivelor mobile este momentan impartit intre Apple si Samsung, care, conform unor rapoarte din online, sunt singurele companii care mai au profit din vanzarea de smartphone-uri, acest lucru nu impiedica alti producatori, cum ar fi LG, HTC sau Microsoft/Nokia sa incerce sa atraga atentia utilizatorilor prin lansarea unor dispozitive mobile considerate a fi de top. Acelasi lucru este valabil si pentru Lenovo, care astazi a prezentat noua phableta high-end Vibe Z2 Pro, un dispozitiv mobil performant cu design unibody si carcasa metalica (disponibila in culorile alb, negru si auriu).

vibe-z2-pro

Vibe Z2 Pro este primul flagship al companiei Lenovo cu ecran IPS de 6 inci, acesta avand o rezolutie a display-ului QHD de 2560×1440. Alte specificatii ale dispozitivului includ un procesor Qualcomm Snapdragon 801 de 2.5 GHz cu GPU Adreno 330, 3 GB de RAM, camera principala de 16 MP (cu stabilizare de imagine si filmare in rezolutie 4K), 32 GB spatiu de stocare intern, baterie de 4000 mAh si suport 4G (LTE).

Data lansarii pentru Lenovo Vibe Z2 Pro va fi undeva in luna septembrie, dispozitivul fiind disponibil initial doar in Rusia la un pret aproximativ de 624 euro.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
parduodu lenovo vibe z2 pro, تحميل خلفية موبايل lenovo z2 pro, tapety na mobil lenovo hd, lenovo κινητα ημερομηνία κυκλοφορίας, lenovo z2 pro, lenovo vibe z2 pro parduodu, تحميل خلفيات لينوفو z2, kapan lenovo vibe z2 pro rilis di indonesia,
Back to top button
Close