LENOVOWhat's New

Lenovo pregateste lansarea Sisley, un smartphone cu design asemanator cu cel al iPhone 6

Ultimele luni au fost unele destul de bune pentru Lenovo, cel putin in privinta productiei de dispozitive mobile, compania lansand, printre altele, si noua serie de tablete Yoga, hibridul ThinkPad Helix, primul smartphone stratificat din lume, Vibe X2 si un phablet metalic cu procesor pe 64 biti (primul dispozitiv pe 64 biti al companiei), Vibe Z2. Recent insa au aparut atat zvonuri cat si imagini despre un nou smartphone pe care Lenovo se pregateste sa il lanseze in curand, si anume Sisley.

lenovo-sisley

Lenovo Sisley va fi un smartphone atractiv, cu carcasa metalica (aliminiu) si o grosime de doar 6.9 mm, al carui design, dupa cum se poate observa din imaginile ajunse pe internet, este aproape identic cu cel al noului flagship Apple, iPhone 6. Asemanarile cele mai evidente intre cele doua carcase (Sisley si iPhone 6) sunt pozitionarea camerei foto pe spate, benzile de plastic sub care sunt ascunse antenele de comunicare si grila audio situata in partea de jos.

lenovo-sisley-back

In ceea ce priveste specificatiile smartphone-ului Sisley, momentan se stie doar ca acesta va dispune de un display de 5 inci cu rezolutie 1280 x 720, o camera principala de 13 MP cu flash LED si o camera frontala de 8 MP. Dispozitivul va fi disponibil in doua variante de culori, gri si roz, insa data exacta de lansare a acestuia, pretul si disponibilitatea globala inca nu au fost anuntate.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
sisley מחיר טלפון, for huawei asemanator cu Iphone, לנובו סיסלי, predam lenovo golden warrior a8, telefon som är lik iphone , podoben smartfon samsung galaxy, lenovo asemanator cu iphone, huawei asemanator cu Iphone6, lenovo asemanator iphone,
Back to top button
Close