iOS @AppleiPhoneWhat's New

IPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi lansate oficial si in Romania pe 31 octombrie

Inca de la lansarea dispozitivelor pe data de 19 septembrie, Apple a anuntat ca disponibilitatea iPhone 6 si iPhone 6 Plus va varia in functie de regiune. Momentan, cele doua iPhone-uri din a 6-a generatie sunt deja disponibile publicului pentru achizitionare in 33 de tari (printre care se numara si SUA, Australia, Marea Britanie, Franta, Germania, Italia, Japonia, Rusia, Spania si Turcia). Recent insa (mai exact in urma cu doua zile, pe 13 octombrie), Apple a publicat datele pentru urmatoarele valuri de lansari pentru cele doua terminale in alte 36 de regiuni, ceea ce va urca numarul de tari in care iPhone 6 se va vinde oficial pana la sfarsitul lunii octombrie la 69 (pana la sfarsitul acestui an, Apple intentioneaza sa lanseze noile smartphone-uri iPhone in 115 tari).

iphone

In Romania, iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi lansate oficial pe data de 31 octombrie, operatorul mobil Vodafone deja anuntand ca aceste sunt disponibile pentru precomanda, in timp ce Telekom si Orange vor da drumu la precomenzi pe data de 24 octombrie.

Avand in vedere ca pana la sfarsitul lunii octombrie cele doua dispozitive iPhone 6 vor deveni disponibile oficial in peste jumatate din tarile anuntate de Apple la lansarea oficiala a acestora, se pare ca lansarea iPhone 6 a devenit cea mai rapida lansare de smartphone-uri din istoria Apple.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
nokia.mobi/entry/van/main/C7-00,
Back to top button
Close