SAMSUNGWhat's New

Au aparut deja primele zvonuri despre designul si specificatiile Samsung Galaxy S6

Dupa ce au lansat flagship-urile seriei Galaxy, smartphone-ul Galaxy S5 si phablet-ul Galaxy Note 4, plus doua new-entry-uri care au captat atentia publicului cel putin datorita designului diferit al acestora, si anume terminalele Galaxy Alpha si Note Edge, cei de la Samsung se pot concentra acum pe productia urmatoarelor dispozitive mobile high-end ale companiei, ce vor fi lansate in 2015.

Cel mai probabil, primul flagship Samsung al anului 2015 va fi urmatorul smartphone din seria Galaxy, mai exact a sasea generatie de Galaxy S, despre care zvonurile spun ca va fi lansat la inceputullunii martie, posibil in cadrul conferintei MWC 2015.

galaxy-s6

Din informatiile care circula deja in online, se pare ca dispozitivul va fi dotat cu un ecran flexibil (sau curbat, in stilul Not Edge) Super AMOLED de 5.2 sau 5.3 inci si cu rezolutie 4K, carcasa metalica si va avea o grosime de doar 6.7 mm. De asemenea, camera principala va avea un senzor de 20 MP si functie OIS, iar terminalul va dispune si de un senzor pentru puls si o functie de scanare a irisului.

Samsung Galaxy S6 va rula noul sistem de operare Android L, acesta urmand sa fie propulsat de un procesor Snapdragon 808 (sau 810) si de 4 GB RAM. Aceleasi zvonuri care includ o parte din specificatiile dispozitivului sustin ca pretul acestuia va fi nici mai mare, nici mai mic decat cel al smartphone-urilor anterioare din seria Galaxy.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
kada bus isleistas samsung galaxy s6, www.google.com.tr/search?q=nokia.mobi/entry/van/main/603, nokia.mobi/entry/van/main/C7-00, nokia.mobi/entry/van/apps/5233xxx, تحميل تطبيقات لتحميل العاب مطبقة لجهازت نوكيا جيل 2, samsung.gailexy.jserijw, Скачать темы на телефон Smtel Calayx S5,
Back to top button
Close