Mobile AppsWhat's New

Instagram v6.0 aduce 6 functionalitati noi de editare avansata

Instagram a actualizat recent aplicatiile pentru platformele iOS si Android, imbogatindu-le cu 6 instrumente noi pentru editarea fotografiilor. In plus, update-ul vine la pachet si cu noi filtre si simplifica modalitatea de upload a videoclipurilor pentru aplicatia iOS.

Noile feature-uri includ ajustari pentru umbre si highlight-uri si intensificarea filtrelor aplicate, ajustari pentru luminozitate, contrast, saturare, sharpness si intensitatea luminii.

instagram-highlights-shadows-feature

Feature-uri noi pentru Instagram:

  • Intensitatea filtrelor – dupa ce veti aplica un anumit filtru unei poze din Instagram, aveti posibilitatea de a mari intensitatea acestuia cu ajutorul slider-ului afisat in partea de jos a aplicatiei
  • Luminozitate, Contrast si Saturare – fiecare actiune de corectare a pozelor poate fi accesata separat
  • Caldura – daca simtiti ca fotografiilor dvs le lipseste caldura, ultimul update pt Instagram va ofera posibilitatea sa ajustati si acest aspect al fotografiilor
  • Umbre si highlight – feature-ul permite intensificarea umbrelor sau a luminii in pozele efectuate cu Instagram
  • Vignette si Sharpness – permite ajustarea claritatii unei imagini si adaugarea de patina acestora
  • Lux – prin intermediul acestui feature, utilizatorii Instagram vor putea ajusta intensitatea luminii in fotografii (practic acesta este o imbunatatire a corectarii de culoare, feature existent si in versiunile anterioare ale aplicatiei).

instagram-lux-feature

De asemenea, feature-uri deja existente in aplicatia Instagram, cum ar fi Crop, Borders, Blur, tilt-shift sau rotate, au fost imbunatatite la randul lor. Update-ul pentru aplicatia Instagram este deja disponibil atat in Google Play cat si in App Store.

Leave a Reply

Back to top button