Mobile AppsWhat's New

Instagram introduce “Suggested Posts” pentru toti utilizatorii

Utilizatorii de Instagram vor primi postari care nu sunt in feed (follow)

De-a lungul timpului, Instagram a facut modificari importante la aplicatie, insa una dintre cele mai mari s-a facut in aceste zile.

Toti utilizatorii de Instagram vor primi pe feed-ul principal (ecranul principal) “Suggested Posts“. Postari Instagram venite din surse care nu sunt urmarite de utilizatori. Acesta vor aparea imediat dupa mesajul “You’re all caught up“. Semn ca ati vazut tot ce au postat in ultimele 24 de ore cei pe care-i urmariti.

Da, partea proasta este ca nu veti mai primi postarile mai vechi. Daca nu ati fost pe faza sa deschideti Instagram sa vedeti ce au pus prietenii vostri si cei pe care-i urmariti, o sa va multumiti doar cu ce este din ultmele 24 de ore, dupa care postari “Suggested Posts”, care este posibil sa nu va intereseze prea mult.

Teoretic, “Postarile Sugerate” sunt bazate pe continutul celor pe care-i urmariti, insa ele vor veni de la alte conturi de Instagram. Nici o postare din “Suggested Posts” nu va fi de la cei pe care-i urmariti.

Postarile mai vechi ale celor pe care-i urmariti o sa le puteti vedea numai daca intrati pe contul fiecaruia.

Nu stim daca a fost o idee tocmai buna acest “Suggested Posts”, insa un lucru este cert. In feed-ul principal de pe Instagram o sa avem in permanenta continut nou, pe care nu l-am mai vazut in trecut.

Aceasta este cea mai mare modificare facuta de Instagram pana in prezent. Bineinteles ca nu este vazuta cu ochi buni de multa lume, insa interesul Instagram este sa tina utilizatorii cat mai mult timp in aplicatie si sa livreze cat mai multe reclame. Totodata, in acest fel vor putea sa faca si o analiza mai exacta asupra ariei de interes a utilizatorilor.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button