Android @GoogleHUAWEIWhat's New

Huawei pregateste lansarea unei noi interfete EMUI

Reprezentantii Huawei au declarat recent ca doresc sa ajunga pe primul loc in clasamentul celor mai mari producatori de smartphone-uri din lume. Pentru a atrage un public cat mai larg trebuie sa faca smartphone-urile usor de folosit. Interfata EMUI 4.1 nu este tocmai greu de utilizat, dar nu este nici cea mai aratoasa. Pentru a rezolva aceasta deficienta, Huawei pregateste un nou EMUI 5.0, care ar putea fi lansat peste cateva luni.

Huawei

Zvonurile sugereaza ca Huawei va realiza o noua interfata care sa se apropie foarte mult de cea implicita din Android 6.0. Acest lucru inseamna ca vom vedea meniuri aerisite, pictograme fara fundaluri si animatii fluide. Huawei va dori sa puna la indemana utilizatorilor sai libertate de personalizare, pastrand in acelasi timp cateva functii prezente in vechile EMUI. Designul noii interfete va fi realizat de catre Abigail Brody, care a participat la realizarea interfetei de pe iOS.

Se zvoneste faptul ca lansarea EMUI va avea loc in aceasta toamna. In timp ce doreste sa realizeze o noua interfata intuitiva pentru Android, Huawei pare sa puna bazele unei noi platforme software proprietare.

Daca intr-adevar vom participa la lansarea de dispozitive bazate pe un sistem de operare proprietar, probabil ca nu le vom vedea in viitorul foarte apropiat. In prezent, cea mai buna strategie a companiei este sa ramana partener Google, fiind deja confirmat faptul ca, in 2016, vom primi un nou terminal Nexus semnat de Huawei.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
برامج هواوي, bobol sandi jaringan sim j1, vad betyder emui huawei, تحميل العاب موبايل هواوي, jatékok letöltése ingyenes huawel telefonra, telcharg code samsong s 3300 k, játékok letöltése huawei telefonra, Wptrgc,efkyg, تنزيل العاب موبايل huawei, تنزيل العاب هواوي قديم, aplicati si jocuri pt telefon huawei, waptrick samsung jatekok, واجهة EMUI 5.0 لموبايل htc, برامج لجهاز هواوي, besplatna aplikacija emui, témák huawei telefonra, instaliranje yahoo vreme za nokiu c7, jatekok letölthető telefonra ingyen huaweire, samsung s5222 برامج, huawei témák letöltése,
Back to top button
Close