HTCWhat's New

HTC va lansa tableta Nexus 9 pe data de 8 octombrie

Un nou raport aparut in online dezvaluie faptul ca HTC ar putea lansa noua tableta Google Nexus 9 pe data de 8 octombrie, data la care compania va tine evenimentul Double Exposure, cand vor fi prezentate si camera foto HTC One M8 Eye si un nou smartphone dedicat selfie-urilor, numit HTC Eye.

nexus-9

Conform aceluiasi raport care anunta data de lansare a tabletei, Nexus 9 va rula sistemul de operare Android L si va dispune de urmatoarele specificatii: display Full HD de 8.9 inci cu rezolutie 1920 x 1280, procesor quad-core pe 64-biti Nvidia Tegra K1 de 2.3 GHz, 3 GB RAM si 16 GB spatiu intern cu posibilitate de extindere pana la 128 GB prin microSD. Zvonuri anterioare despre Nexus 9 sustineau ca aceasta va avea o camera principala cu senzor de 8 MP si OIS si una frontala cu senzor de 3 MP, insa niciuna dintre aceste informatii nu au primit confirmare pana in prezent.

Un alt leak care prezice o lansare iminenta a tabletei Nexus 9 este si cel facut de site-ul chinezesc VR-Zone, care a postat imagini neoficiale cu carcasa cu tastatura Bluetooth inclusa creata special pentru noua tableta Google. Carcasa va avea dublu rol, cel de protectie a tabletei si va permite in acelasi timp si marirea productivitatii prin intermediul tastaturii fizice QWERTY.

Leave a Reply

Back to top button