Microsoft @MobileWhat's New

Microsoft a lansat Microsoft Devices, site-ul oficial pentru smartphone-uri

De cateva saptamani circula in online informatii despre decizia Microsoft de a renunta la brandul Nokia pentru smartphone-urile lansate de companie, acestea urmand sa poarte in continuare numele Lumia sau, simplu, Microsoft. Se pare ca acest lucru este valabil si in ceea ce priveste site-ul pentru dispozitivele mobile marca Microsoft, compania lansand ieri site-ul oficial post era Nokia pentru dispozitivele mobile, numit simplu Microsoft Mobile Devices.

microsoft-devices

Avand in vedere ca ultimele doua dispozitive mobile prezentate de Microsoft in cadrul expozitiei IFA ce a avut loc la inceputul acestei luni poarta in continuare numele Nokia Lumia (Microsoft are licenta pentru folosirea numelui Nokia pentru telefoane valabila pentru o perioada de 10 ani), site-ul scoate in evidenta produsele Nokia lansate de companie pana in prezent. Insa recent Microsoft a inceput sa renunte treptat la branding-ul Nokia, inlaturand acest nume din diverse aplicatii care in prezent mai poarta doar numele Lumia.

Momentan, site-ul Microsoft Mobile Devices listeaza, pe langa produsele Windows Phone (smartphone-urile si tabletele din seria Lumia), si dispozitivele din seria Nokia X si Nokia Asha, desi productia pentru dispozitivele din aceste doua serii a fost intrerupta de catre companie. In mod bizar insa, tabletele din seria Surface lipsesc cu desavarsire, la fel si alte dispozitive Windows Phone care nu fac parte din seria Lumia (cum ar fi HTC M8).

Leave a Reply

Back to top button