HTCWhat's New

HTC a anuntat ca va produce mai multe smartphone-uri entry-level cu suport LTE in 2015

HTC a anuntat ca planuieste sa lanseze anul viitor mai multe modele de smartphone-uri entry-level, acest lucru facand parte din incercarea companiei taiwaneze de a-si ridica cota de piata, care anul trecut a stagnat in ciuda lansarii flagship-ului One M8 si a catorva modele mid-range din seria Desire.

htc-desire-eye

Anuntul a fost facut de unul dintre presedintii HTC, Jack Tong, care a dezvaluit ca smartphone-urile entry-level vor fi destinate pietei din Asia de Nord, acestea urmand sa ofere si conectivitate LTE (4G) utilizatorilor. Cel mai probabil aceasta decizie a fost luata de HTC dupa ce alte companii producatoare de dispozitive mobile din Asia, cum ar fi Xiaomi, au reusit sa obtina rezultate impresionante anul trecut urmand aceeasi strategie.

Pentru anul viitor HTC mai are in plan sa lanseze si flagship-ul One M9, care va include in specificatiile hardware un procesor Qualcomm Snapdragon 810 si si un senzor mai performant pentru camera foto, insa mai multe informatii despre acesta vor fi dezvaluite in 2015.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
http://www.google.com/url?q=http://ketomob.com/?lang=AR,
Back to top button
Close