Android @GoogleLGMobile AppsWhat's New

Google lanseaza pe 29 octombrie Android OS v4.2 Key Lime Pie un update la Jelly Bean

Sfarsitul lunii octombrie anunta activitati intense ale Google si promite captarea interesului public cu cateva noutati atat software cat si hardware. Astfel pe 29 octombrie la doar 2 zile de lansarea oficiala a Windows 8 si Windows Phone 8 de la Microsoft, gigantul Google lanseaza sub sloganul “Playground is open“o noua versiune a popularului sistem de operare Android. Cu aceasta ocazie Android-ul a ajuns la litera K  iar cel mai probabil va fi denumit Key Lime Pie.

 

Noul Android este de fapt un Jelly Bean usor modificat caruia i-au fost solutionate unele probleme de securitate, de consum de resurse si permite si rezolutii de 1280×768. Lansarea noii versiuni Android vine ca raspuns la lansarea Windows Phone 8 pentru a putea rezolutii HD prezente pe urmatoarea generatie de tablete si smartphone-uri.   Tot pe 29 octombrie cu prilejul aceluiasi eveniment se preconizeaza a fi lansate  si alte produse Google cum ar fi tableta Google Nexus 7 si Nexus 10 dar si un smartphone Nexus 4 dezvoltat in colaborare cu coreenii de la LG. Asteptam cu interes noile lansari Microsoft si Google si raspunsul producatorilor al noile versiuni software lansate.

Tags

3 Comments

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Stahnout hry LG T585 zadarmo, كيفية تحديث اندرويد lg e410i, אנדרואיד פאי 2, Zive tapety lg t585, العاب مجانية خاصة ب LG E410i, Hry ke stahování na mobil LG T585 , Lg T585 hry zdarma ke stazeni, لعبه ساب واي لهاتف lg, descargar whatsa.klp,
Back to top button
Close