Android @GoogleAndroid AppsDownloadsWhat's New

Google a lansat oficial YouTube Premium si YouTube Music

Incepand de pe data de 18 iunie 2018, Google a lansat oficial serviciile YouTube Premium si YouTube Music pentru utilizatorii din USA, Australia, Noua Zeelanda, Austria, Canada, Finlanda, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Norvegia, Rusia, Spania, Suedia si Regatul Unit al Marii Britanii.
Prin intermediul acestor doua servicii, utilizatorii abonati vor avea acces atat la videoclipuri cat si la albume oficiale, single-uri, remixuri, spectacole live, cover-uri si multe altele.
Fiind servicii dedicate pentru muzica, Google promite playlist-uri dedicate in functie de genurile preferate, in functie de activitati si de starea de spirit a utilizatorilor. Recomandari in functie de genurile muzicale ascultate anterior sau in functie de eveniment.
Nu este o noutate. Aceste sortari si recomandari le mai putem intalni si la Apple Music sau Spotify. Este un pas inainte pentru Google, care odata cu lansarea acestor servicii intra in lupta directa cu marii jucatori de pe aceasta piata.

Caracteristici YouTube Premium si YouTube Music

– ecran de pornire cu recomandari in functie de preferintele utilizatorilor, de starea de spirit sau activitate.
– o colectie impresionanta de videoclipuri, albume oficiale, colectii de remixuri si cover-uri, single-uri, concerte live plus multe altele.
– continut de videoclipuri si muzica exclusiv pe YouTube
– posibilitatea de play in background. Este cunoscut faptul ca pe serviciul standard, odata lasata aplicatia YouTube in background, muzica se opreste. Indiferent daca vorbim de un device Android sau iOS.
– sistem de cautare inteligenta. In caz ca am uitat numele melodiei sau al artistului, putem cauta dupa secvente din videclip.
– fara reclame. Toate reclamele vor fi eliminate.
– download muzica si videoclipuri – acestea vor fi disponibile offline.

Preturile pentru cele doua servicii este de 11.99 $ pentru YouTube Premium si 9.99 $ pentru YouTub eMusic Premium

Aplicatiile YouTube si YouTube Music sunt disponibile in Google Play si App Store pentru device-urile iOS.

stealth

Editor articole de tehnologia informatiei, gadget si telefoane mobile.

Leave a Reply

Back to top button