DownloadsiOS @AppleiOS AppsiPhone

YouTube a lansat Screen Live Streaming pentru utilizatorii de iPhone / iOS

YouTube a lansat de curand un update la nivel global pentru iOS, care ofera creatorilor de continut mai multe instrumente de moderare pentru chat. In plus, utilizatorii de ReplayKit, pot sa ofere live streaming de pe screen-ul unui iPhone, fara a mai fi nevoie de aplicatia YouTube Gaming, asa cum era pana acum.

Acest feature a fost disponibil de putin timp si pentru utilizatorii de Android, iar Google s-a grabit sa ofere acest serviciu cat mai rapid si utilizatorilor de iOS care doresc sa faca live streaming de pe ecranul iPhone-ului, fara a mai fi nevoie de o aplicatie dedicata care sa permita acest lucru. YouTube Gaming.

Tot ce trebuie sa faceti ca sa beneficiati de acet feature al YouTube, este sa mergeti in App Store si faceti update aplicatiei YouTube la cea mai noua versiune.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
baixar jogos de guerra java, gangstar 2 java em português jogo, aplikasi sony ericsson j108i, Download aplikasi microsoft office word untuk hp java, Spor oyunlari indir java, Fifa Java Download Samsung, Tema hp sonny w150, Update lg t565b, العاب جافا للموبايل السامسونج, telechargement jeux java me, تحميل نغمات رسائل لينوفو, ladda ner gratis spel till mobilen samsung, juegos bubble para java, baixar jogo ben 10 power of the omnitrix tela 240, java futbol oyunları, Atualizar o java do lgt375, Aplikaseon, Download game perang jar, mobil java oyun indir 240x320, rospravka stanut sony ericsson j108i.sk,
Back to top button
Close