DownloadsiOS @AppleiOS AppsiPhone

YouTube a lansat Screen Live Streaming pentru utilizatorii de iPhone / iOS

YouTube a lansat de curand un update la nivel global pentru iOS, care ofera creatorilor de continut mai multe instrumente de moderare pentru chat. In plus, utilizatorii de ReplayKit, pot sa ofere live streaming de pe screen-ul unui iPhone, fara a mai fi nevoie de aplicatia YouTube Gaming, asa cum era pana acum.

Acest feature a fost disponibil de putin timp si pentru utilizatorii de Android, iar Google s-a grabit sa ofere acest serviciu cat mai rapid si utilizatorilor de iOS care doresc sa faca live streaming de pe ecranul iPhone-ului, fara a mai fi nevoie de o aplicatie dedicata care sa permita acest lucru. YouTube Gaming.

Tot ce trebuie sa faceti ca sa beneficiati de acet feature al YouTube, este sa mergeti in App Store si faceti update aplicatiei YouTube la cea mai noua versiune.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
jeux du tactile samsung galaxy java jar 240x320, permainan untuk hp java gt c303i gratis sepak bola, Jogos de guerra para java, game java perang, لعبة كرة قدم للعرب جافا jar, telechargement jeux java me, mobgame perang tentara java, 128x160 need for speed, скачать гангстер 2 игра, opera mini 11.5 java, download opera mini di hp sony ericsson k360i, Aplikaseon, Código de sim samsung b2100, Download game perang jar, Java oyunu ben 10 İNDİR, reglage de telephon samsung gt s5222, kios ovi nokia x2, Baixar java jogos de exercito, baixar jogos de guerra java, Update.lgmobile.com,
Back to top button
Close