DownloadsiOS @AppleiOS AppsiPhone

YouTube a lansat Screen Live Streaming pentru utilizatorii de iPhone / iOS

YouTube a lansat de curand un update la nivel global pentru iOS, care ofera creatorilor de continut mai multe instrumente de moderare pentru chat. In plus, utilizatorii de ReplayKit, pot sa ofere live streaming de pe screen-ul unui iPhone, fara a mai fi nevoie de aplicatia YouTube Gaming, asa cum era pana acum.

Acest feature a fost disponibil de putin timp si pentru utilizatorii de Android, iar Google s-a grabit sa ofere acest serviciu cat mai rapid si utilizatorilor de iOS care doresc sa faca live streaming de pe ecranul iPhone-ului, fara a mai fi nevoie de o aplicatie dedicata care sa permita acest lucru. YouTube Gaming.

Tot ce trebuie sa faceti ca sa beneficiati de acet feature al YouTube, este sa mergeti in App Store si faceti update aplicatiei YouTube la cea mai noua versiune.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
ดาวน์โหลด ร้านค้า nokia ในโนเกีย 500, rospravka stanut sony ericsson j108i.sk, wap xx mobil oyun indir 240x, download game perang untuk hp java, Java oyunu ben 10 İNDİR, ücretsiz 240x320 samsung oyun, Java oyunu futbol EA, Application theme iphone sur w910i, nokıa magaza ındır, скачать гангстер 2 игра, game jar 10kb, java futbol oyunu indir, download game layar sentuh perang buat hp java symbian, reglage de telephon samsung gt s5222, baixar jogos de guerra java, gangstar 2 java em português jogo, game balap f1buat hp nokia, Spor oyunlari indir java, unduh tema sonyericsson j10i2 elm artis korea exo, Código de sim samsung b2100,
Back to top button
Close