DownloadsiOS @AppleiOS AppsiPhone

YouTube a lansat Screen Live Streaming pentru utilizatorii de iPhone / iOS

YouTube a lansat de curand un update la nivel global pentru iOS, care ofera creatorilor de continut mai multe instrumente de moderare pentru chat. In plus, utilizatorii de ReplayKit, pot sa ofere live streaming de pe screen-ul unui iPhone, fara a mai fi nevoie de aplicatia YouTube Gaming, asa cum era pana acum.

Acest feature a fost disponibil de putin timp si pentru utilizatorii de Android, iar Google s-a grabit sa ofere acest serviciu cat mai rapid si utilizatorilor de iOS care doresc sa faca live streaming de pe ecranul iPhone-ului, fara a mai fi nevoie de o aplicatie dedicata care sa permita acest lucru. YouTube Gaming.

Tot ce trebuie sa faceti ca sa beneficiati de acet feature al YouTube, este sa mergeti in App Store si faceti update aplicatiei YouTube la cea mai noua versiune.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
game jar 10kb, Fifa Java Download Samsung, Spor oyunlari indir java, samsung tuslu telefona mobil java düsük boyutlu oyun indir, Tiro 2017 baixar java, download game perang untuk hp java, 240x320 java oyunlar indir, Tai ovi store cho nokia C1-01, aplikasi sony ericsson j108i, 128x160 need for speed, تحميل ألعاب الحرب java, opera mini 11.5 java, Tema hp sonny w150, Youtube j108i, скачать гангстер 2 игра, rospravka stanut sony ericsson j108i.sk, Download aplikasi microsoft office word untuk hp java, Baixar java jogos de exercito, Descargar juegos de depredador java, kios ovi nokia x2,
Back to top button
Close