DownloadsiOS @AppleiOS AppsiPhone

YouTube a lansat Screen Live Streaming pentru utilizatorii de iPhone / iOS

YouTube a lansat de curand un update la nivel global pentru iOS, care ofera creatorilor de continut mai multe instrumente de moderare pentru chat. In plus, utilizatorii de ReplayKit, pot sa ofere live streaming de pe screen-ul unui iPhone, fara a mai fi nevoie de aplicatia YouTube Gaming, asa cum era pana acum.

Acest feature a fost disponibil de putin timp si pentru utilizatorii de Android, iar Google s-a grabit sa ofere acest serviciu cat mai rapid si utilizatorilor de iOS care doresc sa faca live streaming de pe ecranul iPhone-ului, fara a mai fi nevoie de o aplicatie dedicata care sa permita acest lucru. YouTube Gaming.

Tot ce trebuie sa faceti ca sa beneficiati de acet feature al YouTube, este sa mergeti in App Store si faceti update aplicatiei YouTube la cea mai noua versiune.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Update lg t565b, 240 x 310 oyun ındır, ücretsiz 240x320 samsung oyun, Ganter par celu y java, download tema sony ericsson j10i2, لعبة كرة قدم للعرب جافا jar, jeux football java game, ธีมโทรศัพท์ SONY J108I, telecharger opera pour nokia e71, tonuri sms cool, Pc lg-395 tools, Código de sim samsung b2100, java futbol oyunlar, Nokia c3-00 mapas, Download game perang jar, تحميل ألعاب الحرب java, Java oyunu futbol EA, Spor oyunlari indir java, Application theme iphone sur w910i, telechargement jeux java me,
Back to top button
Close