iOS @AppleiOS AppsiPadiPhoneMOBILE TIPS

[Fix / How To] Noua aplicatie News (News App by Apple) lipseste de pe iOS 9

Apple a indrodus odata cu lansarea iOS 9 si aplicatia News. O aplicatie foarte utila, care ne furnizeaza stiri din toate domeniile de interes. De la IT la politica si medicina.

IMG_2341

Problema este ca aceasta aplicatie desi este inclusa pe iOS 9 si nu poate fi descarcata din App Store, ea nu se regaseste pe toate device-urile iPhone, iPad sau iPod Touch pe care a fost instalat iOS 9.
News App este disponibila momentan numai de device-urile inregistrate in Statele Unite. Cu toate acestea, personal am observat lipsa aplicatiei News pentru ca am doua iPhone-uri cu iOS 9 inregistrate in Romania. Pe unul s-a instalat aplicatia, iar pe celalalt…nu.

IMG_2342

Cum instalam aplicatia News din iOS 9 pe un iPhone, iPad sau iPod Touch

Medoda este cat se poate de simplu in principiu. Atunci cand instalam sistemul de operare curat, selectam limba engleza, iar ca tara de origine alegem Statele Unite. O alta varianta ar fi inregistrarea Apple ID pe Statele Unite. Putem face acest lucru urmand un tutorial publicat pe stealthsettings.com : Cum putem instala aplicatii din iTunes Store care nu sunt disponibile decat pentru anumite tari.

Urmati acest tutorial pentru a putea instala aplicatia News pe iOS 9.

News App missing in iOS 9 / iPhone, iPad and iPod Touch.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
fastfivethemovigame, fastfivethemovigame, FastFiveTheMovieGa, download fastfivethemoviog, samsung java araba oyunu bedava mobil, FastFiveTheMovieGa, htc hírek app, fastfivethemovieg, fastfivethemovigame,
Back to top button
Close