Internet MobileiOS @AppleiOS AppsiPadiPhoneMOBILE TIPS

[How To] Cum putem sa vedem parolele conturilor web salvate in Safari pe iPhone si iPad

Salvarea in internet browser a user-ului si a parolei atunci cand accesam frecvent un website care necesita inregistrare / autentificare cu user si parola, ne ajuta sa economisim timp, insa in acelasi timp putem sa uitam parola salvata.

Utilizatorii de iPhone / iPad care folosesc ca browser Safari, pot afla parolele savate in browser urmand cativa pasi simplii:

1. Mergem in “Settings” si  rulam lista de optiuni si aplicatii pana ajungem la “Safari

IMG_0015

2. In lista de optiuni ale aplicatiei “Safari” mergem la “Passwords“.

IMG_0016

3. Intrucat este o optiune care ne ajuta sa vedem date confidentiale (gen parole si conturi) va trebui sa ne autentificam cu amprenta (Touch ID), PIN sau parola de iCloud.

IMG_0017

4. Dupa autentificare o sa apara lista cu adresele URL (adresele web) si userii pentru care avem salvate parolele pe browser-ul mobile.

saved-password-website-mobile

5. Apasam pe adresa web / user-ul pentru care dorim sa vedem parola salvata in Safari pe iPhone sau iPad.

How to show saved accounts and passwords for websites in Safari / iPhone & iPad

 

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Android lolipop ulozene hesla, cum poți vedea parolele salvate pe android , cum gasesc parolele salvate in telefon, cum pot vedea parolele salvate pe telefon, Samsung s3350 kodi, parolele salvate dde pe iphone, visa sparade lösenord android mobil, เช็ครหัสผ่านsafari, hvordan lagre passord på safari, parole salvate in telefon, parole salvate in android, unde vad parolele salvate pe android, kuidas naha iphone salvestatud paroole, cara melihat password di safari, hvor ligger lagrede passord på samsung telefon, Cum aflu parola de la iphone, afla parola facebook din iphone, unde vad parolele salvate pe ipad, iphone 5s unde vad parole salvate conturi, cum aflu parolele salvate in telefon,
Back to top button
Close