Internet MobileiOS @AppleiOS AppsiPadiPhoneMOBILE TIPS

[How To] Cum putem sa vedem parolele conturilor web salvate in Safari pe iPhone si iPad

Salvarea in internet browser a user-ului si a parolei atunci cand accesam frecvent un website care necesita inregistrare / autentificare cu user si parola, ne ajuta sa economisim timp, insa in acelasi timp putem sa uitam parola salvata.

Utilizatorii de iPhone / iPad care folosesc ca browser Safari, pot afla parolele savate in browser urmand cativa pasi simplii:

1. Mergem in “Settings” si  rulam lista de optiuni si aplicatii pana ajungem la “Safari

IMG_0015

2. In lista de optiuni ale aplicatiei “Safari” mergem la “Passwords“.

IMG_0016

3. Intrucat este o optiune care ne ajuta sa vedem date confidentiale (gen parole si conturi) va trebui sa ne autentificam cu amprenta (Touch ID), PIN sau parola de iCloud.

IMG_0017

4. Dupa autentificare o sa apara lista cu adresele URL (adresele web) si userii pentru care avem salvate parolele pe browser-ul mobile.

saved-password-website-mobile

5. Apasam pe adresa web / user-ul pentru care dorim sa vedem parola salvata in Safari pe iPhone sau iPad.

How to show saved accounts and passwords for websites in Safari / iPhone & iPad

 

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
parole salvate in android, hvor ligger lagrede passord på samsung telefon, afla parola facebook din iphone, cum gasesc parolele salvate in telefon, cum aflu parolele salvate in telefon, cum pot vedea parolele salvate pe telefon, parole salvate in telefon htc, Android lolipop ulozene hesla, Cum aflu parola de la iphone, visa sparade lösenord samsung, Update.lgmobile.com, ulozene hesla note 4, حزاام بيانات الموبايل LG, kuidas naha iphone salvestatud paroole, unde sunt parole salvate in telefon, safaris paroolide salvestamine, Samsung s3350 kodi, parole salvate in telefon, cara melihat password di safari, visa sparade lösenord android mobil,
Back to top button
Close