iOS @AppleiPadiPhoneMOBILE TIPS

Disable SIRI Suggestions Screen in iOS 9

Odata cu lansarea sistemului de operare iOS 9 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, Apple a introdus o serie de noutati, printre care si un nou screen, dedicat cautarilor rapide in device / internet si sugestiilor de aplicatii si contacte oferite de Siri. SIRI SUGGESTIONS.

Personal, este un feature al iOS caruia nu-i vad rostul, pentru ca glisand in jos pe oricare screen din iPhone, bara de search apare in partea de sus. In plus, contactele oferite de Siri in screen-ul dedicat, nu sunt intotdeauna relevante.

IMG_0001

Cum dezactivam Siri Suggestions pe iPhone, iPad si iPod Touch / iOS 9

1. Mergem in Settings > General > Spotlight Search

2. Dezactivam optiunea Siri Suggestions.

IMG_2340

Tot din acest meniu putem alege si aplicatiile pentru care sa fie activa optiunea de cautare in device. De exemplu daca dorim sa excludem cautarea din mail-uri, trebuie doar sa debifam aplicatia mail.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
menonaktifkan tampilan saran siri iphone 6, cum dezactivez sugestii la allview, siri javaslatok törlése, sugestao siri, ricerca spotlight samsung, cara menghilangkan layar saran siri di iphone, cara menghapus siri eliza, siri javaslatok törlése iphoneon, sugestii siri, jak usunac sri w iphone 5s, how to turn off siri app suggestions for a motorola E, cara menghilang kan siri suggest iphone, cara menghilangkan siri not available iphone 5s, A baixa sugestões de tela principal, menghilangkan saran siri iphone 5s, hilangkan saran siri di iphone, cara menutup aplikasi pada tablet iphone, juegos para samsung phone, Spel siri, cara menghapus saran siri di iphone 5,
Back to top button
Close