SamsungWhat's New

Upgrade Galaxy Buds 2 Pro – Control mai bun al sunetului ambiental

Samsung actualizeaza Galaxy Buds 2 Pro adaugand noi functii pentru controlul sunetului ambiental.

Dupa ce actualizarea va fi lansata, utilizatorii vor mai gasi inca doua optiuni de control ale sunetului ambiental. Prin noile setari se va putea personaliza volumul sunetului ambiental pentru fiecare casca in parte. Astfel ca, daca doriti ca in urechea stanga sa auziti mai mult sunet din exterior, puteti face acest lucru.

Noile setari vor fi disponibile sub meniul Laboratory din aplicatia Galaxy Wearable.

Pagina de setari ofera deja utilizatorilor posibilitatea de a-si personaliza gama de tonuri ambientale, cu cinci etape, de la soft la clar. Aceasta actualizare va introduce o noua sectiune numita „adapt ambient sound„, care adauga si mai multa claritate sunetelor ambientale care ajung in castile wireless Galaxy Buds 2 Pro.

Samsung a anuntat lansarea acestei actualizari cu ocazia „Global Accessibility Awareness Day„, spunand ca noua caracteristica va ajuta persoanele cu deficiente de auz. Cu toate acestea, functia de control al sunetului ambiental va fi primita foarte bine si utilizatorii care nu au probleme cu auzul. Sunt destule situatiile in care dorim sa auzim intr-o singura ureche mai mult din sunetul ambiental.

Samsung promite ca actualizarea software pentru Galaxy Buds 2 Pro, ce va permite un control mai bun al sunetului ambiental, va fi disponibila in saptamanile urmatoare.

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button