FacebookiOS @AppleiOS GamesWhat's New

Facebook intra in lupta de la egal la egal cu Apple pe piata de Instant Games

Serviciile si aplicatiile de mesagerie nu se mai refera de mult timp doar la expedierea de mesaje text si emoji intre partenerii de conversatie.
Odata cu lansarea iOS 9, Apple a introdus foarte multe noutati in aplicatia Messages, printre care si posibilitatea de a rula jocuri intr-o conversatie. Practic, partenerii de conversatie nu se vor limita doar la mesaje text, la schimb de poze si filmulete. Se vor putea juca impreuna diverse jocuri, de la actiune la strategie si sport, pana la trivia si jocuri care sa antreneze creierul.

Facebook nu se lasa mai prejos si a anuntat de curand deschiderea unor API care sa le permita dezvoltatorilor sa creeze jocuri pentru aplicatia Messenger a companiei. Jocurile vor puta fi rulate atat intr-o convesatie deschisa intre doi participanti cat si intr-un grup de chat deschis pe aplicatia Messanger a Facebook.
Noile API vor permite alcatuirea de clasamente, posibilitatea de a invita utilizatori intr-un jos, personalizare meaje aparute in joc si multe altele.

Optiunea “Games” va fi prezenta  in conversatiile Facebook  alaturi de optiunile: Location, Plans, Video Clip, Quick Photo si GIFs.

Instant Games in Messenger va fi adaugata in cursul acestor zile la nivel global, pe toate aplicatiile de Messenger de pe iOS (iPhone si iPad) .
Potrivit companiei Facebook, la nivel mondial sunt peste 1,3 miliarde de utilizatori Facebook Messenger in fiecare luna, iar competitia cu Apple pentru acest segment va fi decisa prin optiunile de flexibilitate, viteza si performante.
In prezent, cel mai cautat joc pentru iMessage in Apple App Store este  8 Ball Pool Jocul de biliard multi-player a reusit sa stranga cateva milioane de utilizatori in intreaga lume.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
jeoux game, Ceb java oyunlari yukle ben 10, télécharger theme java mobiles, تطبيقات سامسونج جافا, tema samsung jar, police dowload jar 128*160, jeux java mobil (die ar), samsung java savaş oyunları, العاب جافا للموبايل السامسونج, donald jocuri pe java mobil, Jogo e aplicativo java.com, Baixa jogos so para Javas no peperinity Javas, telecharger jeux mobile java, العاب هاتف جافا, theme pour samsung.java, ثيمثا ت موبيل جافا, Telecharger themes java, jeux samsung s5222 java, samsung dark assassin java game download, application theme pour java,
Back to top button
Close