FacebookiOS @AppleiOS GamesWhat's New

Facebook intra in lupta de la egal la egal cu Apple pe piata de Instant Games

Serviciile si aplicatiile de mesagerie nu se mai refera de mult timp doar la expedierea de mesaje text si emoji intre partenerii de conversatie.
Odata cu lansarea iOS 9, Apple a introdus foarte multe noutati in aplicatia Messages, printre care si posibilitatea de a rula jocuri intr-o conversatie. Practic, partenerii de conversatie nu se vor limita doar la mesaje text, la schimb de poze si filmulete. Se vor putea juca impreuna diverse jocuri, de la actiune la strategie si sport, pana la trivia si jocuri care sa antreneze creierul.

Facebook nu se lasa mai prejos si a anuntat de curand deschiderea unor API care sa le permita dezvoltatorilor sa creeze jocuri pentru aplicatia Messenger a companiei. Jocurile vor puta fi rulate atat intr-o convesatie deschisa intre doi participanti cat si intr-un grup de chat deschis pe aplicatia Messanger a Facebook.
Noile API vor permite alcatuirea de clasamente, posibilitatea de a invita utilizatori intr-un jos, personalizare meaje aparute in joc si multe altele.

Optiunea “Games” va fi prezenta  in conversatiile Facebook  alaturi de optiunile: Location, Plans, Video Clip, Quick Photo si GIFs.

Instant Games in Messenger va fi adaugata in cursul acestor zile la nivel global, pe toate aplicatiile de Messenger de pe iOS (iPhone si iPad) .
Potrivit companiei Facebook, la nivel mondial sunt peste 1,3 miliarde de utilizatori Facebook Messenger in fiecare luna, iar competitia cu Apple pentru acest segment va fi decisa prin optiunile de flexibilitate, viteza si performante.
In prezent, cel mai cautat joc pentru iMessage in Apple App Store este  8 Ball Pool Jocul de biliard multi-player a reusit sa stranga cateva milioane de utilizatori in intreaga lume.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
samsung java savaş oyunları, jogos java para samsung iphone, jeux samsung s5222 java, تحميل فيسبوك لسامسنج 5222, Themes pour java, bedava java oyunu, sky force na nokia n9, deskargar juego java x movil, Télécharger gratuitement les themes java sur nokia, العاب هاتف جافا, تحميل العاب سامسنجs5222, Telecharger themes java, العاب جافا للموبايل السامسونج, Descargar juegos java super jewel quest, จาวาเกม, Theme i-phon sur w910i, تحميل العاب لي هوتف لي هوتف الجي جافا , jawa tema letoltese, age of empıres java ındır, Themes standard pour java mobile,
Back to top button
Close