FacebookiOS @AppleiOS GamesWhat's New

Facebook intra in lupta de la egal la egal cu Apple pe piata de Instant Games

Serviciile si aplicatiile de mesagerie nu se mai refera de mult timp doar la expedierea de mesaje text si emoji intre partenerii de conversatie.
Odata cu lansarea iOS 9, Apple a introdus foarte multe noutati in aplicatia Messages, printre care si posibilitatea de a rula jocuri intr-o conversatie. Practic, partenerii de conversatie nu se vor limita doar la mesaje text, la schimb de poze si filmulete. Se vor putea juca impreuna diverse jocuri, de la actiune la strategie si sport, pana la trivia si jocuri care sa antreneze creierul.

Facebook nu se lasa mai prejos si a anuntat de curand deschiderea unor API care sa le permita dezvoltatorilor sa creeze jocuri pentru aplicatia Messenger a companiei. Jocurile vor puta fi rulate atat intr-o convesatie deschisa intre doi participanti cat si intr-un grup de chat deschis pe aplicatia Messanger a Facebook.
Noile API vor permite alcatuirea de clasamente, posibilitatea de a invita utilizatori intr-un jos, personalizare meaje aparute in joc si multe altele.

Optiunea “Games” va fi prezenta  in conversatiile Facebook  alaturi de optiunile: Location, Plans, Video Clip, Quick Photo si GIFs.

Instant Games in Messenger va fi adaugata in cursul acestor zile la nivel global, pe toate aplicatiile de Messenger de pe iOS (iPhone si iPad) .
Potrivit companiei Facebook, la nivel mondial sunt peste 1,3 miliarde de utilizatori Facebook Messenger in fiecare luna, iar competitia cu Apple pentru acest segment va fi decisa prin optiunile de flexibilitate, viteza si performante.
In prezent, cel mai cautat joc pentru iMessage in Apple App Store este  8 Ball Pool Jocul de biliard multi-player a reusit sa stranga cateva milioane de utilizatori in intreaga lume.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
jogos java para samsung iphone, Ben 10 a baixar para aparelho lg t375, deskargar juego java x movil, java games 240x320, العاب جافا للموبايل الصينى, theme pour samsung.java, télécharger theme java mobiles, تحميل العاب لي هوتف لي هوتف الجي جافا , Télécharger gratuitement les themes java sur nokia, age of empıres java ındır, donald jocuri pe java mobil, Themes pour java, Themes standard pour java mobile, Nfs jar samsung java, Descargar juegos java super jewel quest, 1.0.1 jawa oyun indir, jeux java mobil (die ar), Telecharger themes java, teme pentru telefon java, تحميل العاب جافا للموبايل السامسونج التاتش,
Back to top button
Close