iOS @AppleiOS AppsiOS NewsMobile AppsMOBILE TIPSWhat's New

Noi detalii despre iPhone 8 au fost date publicitatii

iPhone 8 a atras atentia tuturor, dupa ce un mulaj al panoului frontal si al carcasei, plus o schita, au aparut astazi in imagini publicate direct din China. Bineinteles ca nimeni nu stie care este sursa exacta a acestor poze sau cine a facut mulajul sau schita, dar totul seamana cu ceea ce am vazut in ultimele zile in legatura cu iPhone 8 din diverse surse. Exista o foarte mare posibilitate ca mulajul sa fi fost fabricat de catre un producator de huse si carcase pentru iPhone 8.

Husele si carcasele trebuie sa permita functionarea optima a senzorilor si a camerelor, iar in mulajul pentru carcasa iPhone 8 vedem doar o proeminenta menita sa-i faca loc unei camere frontale. In ceea ce priveste schita, aceasta prezinta masuratori detaliate pentru o varietate de puncte ale carcasei iPhone 8, parand a fi special creata pentru un producator de accesorii. Acestia au nevoie de foarte multe detalii pentru a putea crea accesorii dedicate iPhone 8 sau altor tipuri de telefoane mobile, dar nimeni nu poate spune clar ca ea a fost facuta pentru asta. In ultimele saptamani, au inceput sa apara extrem de multe informatii cu privire la iPhone 8, semn ca Apple s-ar putea apropia de finalizarea design-ului.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
скачать игру зума на сони эрексон 108, ko faitar 3D Jeve games, update.lgmobile.com, Descargar facebook para sony ericsson T303, cara install aplikasi youtube cedar menggunakan hp, تحديث هاتف LG 375 T,
Back to top button
Close