DownloadsiOS @AppleiOS NewsiPadiPhoneWhat's New

iPhone X – Update de sezon al iOS :) iOS 11.1.2

iPhone X a fost poate cel mai asteptat model de iPhone lasat vreodata de Apple. La un pret deloc de neglijat, stocurile de iPhone X s-au epuizat destul de repede, iar tot mai multi oameni dau semne ca intentioneaza sa cumpere un iPhone X in viitorul apropiat. Mai ales ca vine perioada sarbatorilor de iarna, cand lumea parca scoate mai usor banii din buzunar,

Desi este un smartphone foarte scump (in opinia unora), iPhone X nu este nici pe departe lipsit de probleme. Cea mai mare problema a aparut odata cu venirea anotimpului rece, cand multi utilizatori s-au plans de faptul ca device-ul se blocheaza atunci cand este scos in frig. Destul de neplacut pentru un smartphone al carui pret pleaca de la 1000 Euro.

Apple a lansat recent un update al iOS 11 care sa rezolve aceasta problema. Cu iOS 11.1.2,  posesorii de iPhone X nu ar mai trebui sa aiba probleme atunci cand ies cu device-ul in frig si nici distorsiuni in Live Photos sau in inregistrarile video facute cu iPhone X.

Cu toate ca acest update de iOS vizeaza device-urile iPhone X, el este disponibil pe toate modelele de iPad, iPhone si iPod Touch ce suporta iOS 11.

Update-ul est edisponibil via iTunes sau din Settings ?  General ?  Software Update.

stealth

Editor articole de tehnologia informatiei, gadget si telefoane mobile.

One Comment

Leave a Reply

Back to top button