FacebookMobile AppsWhat's New

Cum poti sa stergi tot ce stie Facebook despre activitatile tale

Sterge istoricul conexiunilor Facebook pe alte website-uri si aplicatii

Daca sunteti utilizator de Facebook, probabil ca nu numai o data ati ales sa va autentificati pe un site sau sa va conectati la o aplicatie folosind contul de Facebook. E o metoda mai comoda decat sa va faceti useri pe toate website-urile si in toate aplicatiile. Conectarea cu Facebook la o aplicatie sau pe un website, vine si niste costuri pe care teoretic nu le simtiti, insa ele exista. Odata ce alegem sa ne conectam cu Facebook pe un website sau intr-o aplicatie, compania Facebook va sti care este aria noastra de interes si ne va livra publicitate si articole in functie de aceste conexiuni ale noastre cu terte aplicatii.

Anul trecut, compania Facebook a fost fortata sa permita acces utilizatorilor sa-si poata sterge tot istoricul conexiunilor contului de Facebook cu terte website-uri si aplicatii. Desi compania anuntase ca se va intampla acest lucru inca din 2018, abia acum, la inceput de 2020, utilizatorii au aceasta optiune.
Este ceva similat cookie-urilor si cache-urilor dintr-un internet browser (Chrome, Firefox, Safari. Opera, etc).
In cel mai recent update al aplicatiei Facebook pentru Android si iOS, Facebook a introdus posibilitatea ca utilizatorul sa stearga acest istoric.

Cum stergem istoricul interactiunii contului de Facebook cu site-uri web si aplicatii

Cel mai simplu este de pe aplicatia mobile pentru Android sau iOS. In primul rand, asigurati-va ca aveti cea mai recenta versiune a aplicatiei Facebook.

1. Settings & Privacy
2. Settings
3. Off-Facebook Activity
4. Clear History

Dupa acest pas, tot istoricul interactiunii cu terte parti va fi sters, insa retineti ca este posibil sa va dezautentifice dupa unele website-uri si aplicatii unde ati folosit contul de Facebook pentru autentificare.

Aceasta operatiune nu sterge si istoricul cautarilor pe Facebook sau alte preferinte ale aplicatiei. Se refera strict la interactiunea Facebook cu terte parti.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button