Microsoft @MobileMobile AppsWhat's New

Aplicatia WhatsApp a fost stearsa din Windows Phone Store

Aplicatia de mesagerie instanta WhatsApp (cumparata de Facebook in urma cu 3 luni) a disparut in urma cu cateva zile din Windows Phone Store, dupa ce aceasta a fost prezenta in respectivul magazin online pentru dispozitivele mobile care ruleaza sistemul de operare mobil marca Microsoft de aproape 3 ani, din septembrie 2011.

whatsapp-windows-phone

Motivul se pare ca este faptul ca aplicatia a inceput sa se comporte bizar (notificatiile erau afisate cu intarzieri foarte mari) sau sa afiseze mesaje de necompatibilitate dupa ce utilizatorii de dispozitive Windows Phone au instalat update-ul Windows Phone 8.1 Developer Preview (peste un milion de utilizatori au instalat acest update).

Cel mai probabil, dupa ce compatibilitatea intre WhatsApp si Windows Phone 8.1 (update-ul GA pentru acesta va fi disponibil publicului incepand cu 24 iunie) va fi restaurata, aplicatia va fi republicata in Store. Momentan, cautarea acesteia in Windows Phone Store nu afiseaza niciun rezultat, iar pe site-ul oficial WhatsApp este specificat faptul ca “aplicatia nu mai este disponibila” pentru Windows Phone.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
whatsapp compativel com htc hd mini, whatsappın növlərini yüklə, whasup games Hd, telecharger whatsapp gratuit pour samsung fost, Whatsapp,जावा फोन डाउनलोड, как найти исчезнувший ватсап в айфоне, whatsappเกม, nokia.mobi/entry/van/main/C7-00, ar.amtelefon.com/mobile/mobile-apps/, whatsapp डाउनलोड windows फोन माइक्रोसॉफ्ट,
Back to top button
Close