HUAWEISONY

Alte tablete ale anului 2014

Aici sunt doua dintre tabletele care nu trebuie sa va scapa din vedere si dupa care trebuie sa va uitati in urmatoarele saptamani sau luni ce vor urma. Niciuna dintre acestea nu este disponibila pentru a fi cumparata pentru moment, dar va voi da o idee la ce va puteti astepta si poate va veti decide mult mai usor dinainte sa apara pe piata.

Sony Xperia Z2 Tablet

sony-xperia-z2-tablet-6-640x425

 

Este una dintre primele tablete de la Sony despre care putem spune ca suntem incantati. Asa cum sugereaza si numele, Tableta Xperia Z2 este versiunea smaprtphone-ului Z2. Ambele dispozitive impart majoritatea caracteristicilor, precum display-urile full HD Triluminos, 3GB de RAM si un procesor Snapdragon 801. De asemenea, ambele urmaresc design-ul marcii Sony. Aceasta are camera principala de 8.1MP, iar cea frontala de 2.2MP cu o conexiune 4G LTE si ruleaza Android 4.4 KitKat.

Credeti sau nu, Tableta Z2 este mai subtire decat smartphone-ul Z2 masurand 6.4mm pe cand smartphone-ul are 8.2mm.

sony-xperia-z2-tablet-7-640x405

 

Huawei MediaPad M1 si X1

Huawei MediaPad a fost unul dintre primele dispozitive pe care compania le-a construit in timpul tranzitiei pe piata larga. De mentionat este si faptul ca a fost prima tableta care a fost anuntata ca ar rula Android 3.2.
Are un procesor dual-core de 1.2GHz, un display de 7inch, 1GB de RAM si a fost actualizata la Android 4.0. In SUA, MediaPad este cunoscuta sub numele de T-mobile SpringBoard, care este versiunea Magenta a acestei tablete.

huawei-mediapad-7-review1

 

Se preconizeaza ca acestea vor fi lansate in prima parte a anului 2014,

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button