iOS @AppleiOS Games

Jocurile iOS Assassin’s Creed Pirates, Star Wars actualizate

Assassin’s Creed Pirates pentru iOS si Android adauga o noua harta

Ubisoft a anuntat ca jocul lor Assassin’s Creed Pirates a fost actualizat pentru dispozitivele iOS si Android. Actualizarea include o noua harta a zonei si misiunile campaniei, cu trei noi misiuni secundare, comori si jurnale disponibile pentru a fi colectate. Fiecare harta semnifica “misiunea de supravietuire” a fiecaruia, in care jucatorii pot pescui si vana balene pentru mancare. Actualizarea pentru Assassin’s Creed Pirates este disponibila pentru utilizatorii existenti.
Harta Nassau va fi una dintre cele mai dificile, dar provocarea va fi una pe masura. Noi tehnici de aparare au fost adaugate pentru a va permite sa distrugeti mingiile de foc si veti avea acces la noi modalitati de contraatac.Social-Features

Actualizarea Star Wars: Cavalerii Vechii Republici pentru iOS este acum de vanzare

Acest joc pentru iOS al celor de la Aspyr a primit o actualizare. Actiunea are loc cu 4000 de ani inainte de Imperiul Galactic, iar jucatorii au ca scop salvarea Vechii Republici folosind Forta in cautarea lor. Acum este inclus si suportul de control MFI, utilizatorii putand naviga prin joc fara sa se bazeze pe comenzile dispozitivului iOS.

1394221085-md-screen568x568

Star Wars: Cavalerii Vechii Republici are pretul de 5$ pe iTunes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button