ALLVIEW

Allview a lansat in Romania doua tablete cu Windows 10

Acum cateva zile, Allview a lansat pe piata din Romania doua noi modele de tablete cu Windows 10, care sunt accesorizate cu Microsoft Office Mobile pre-instalat. Acestea sunt echipate cu hardware mid-range si vor sa intre in topul tabletelor de buget, destinate celor care doresc sa le foloseasca la rularea diverselor aplicatii de birou sau multimedia. Ambele tablete Allview se livreaza si cu tastaturi QWERTY, care le transforma in mini-laptop-uri pe care sa le poti tine in orice geanta sau rucsac.

allview-wi901-si-wi1001

Diferentele dintre cele doua modele sunt infime. Acestea poarta numele Wi901N si Wi1001N si au hardare similar. Ambele sunt bazate pe platforma Intel Atom Z3735F, fiind dotate cu procesoare quad-core la 1,83 GHz cu consum mic de energie, 2 GB memorie RAM DDR3 si 32 GB spatiu de stocare intern. Cei care au nevoie de mai mult spatiu pot apela la carduri microSD de maximum 128 GB, iar camerele foto de 2 megapixeli de pe ambele parti sunt destinate apelurilor video. Ecranul este singurul lucru care nu este comun la cele doua tablete, Wi901N fiind un model de 8,9″, in timp ce Wi1001N are display cu diagonala de 10″. Rezolutia de 1280 x 800 pixeli este neschimbata. Tastatura se conecteaza la tableta printr-un port Pogo pin mecanic, aceasta fiind usor de detaaat atunci cand este necesar.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
allview wi1001n jocuri, ألعاب قاتل شارع جاف, aplicatii lg gs290 download, Descarca tipete de oameni, Java samsung animasyonlu duvar kağıdı yükle, كيتومبوالعاب, كيتومبوالعاب جافا, Lg gm360 aktualizacja oprogramowania, nokia.mobi/entry/van/main/500, benten oyunu java indir, s5610 icin wifi paylaşım indir, Ovi gry na samsunga,
Back to top button
Close