Android @GoogleLENOVOWhat's New

Lenovo vine cu o noua serie A de tablete, la preturi accesibile

Lenovo a postat o fotografie pe pagina sa de Facebook anuntand lansarea a doua noi tablete, o parte din seria sa IdeaTab A. Cele doua tablete de 7 inchiA1000 si A3000 – vor fi la vanzare cu amanuntul pentru 230 $ sau chiar mai putin. Ambele sunt acum disponibile de vanzare pe site-ul web Lenovo.

A1000, e disponibila la 190 $, ruleaza pe Android 4.2 Jelly Bean si este alimentat de un procesor dual-core MTK MT8317 1.2GHz. La acest pret nu are o camera foto de calitate, ea avand doar una mediocra, fiind doar o camera web frontala de calitate. Ea are, de asemenea, un port micro USB, memorie de stocare interna de 16 GB cu un slot microSD ce poate suporta pana la un 32GB memorie suplimentara, o baterie care dureaza pana la 8 ore, si cantareste doar sub 0,8 kg.

ideapad ACealalta tableta A3000, ruleaza pe acelasi sistem de operare, are un procesor dual-core MTK 6575 1.0 GHz. Dispune de aceeasi camera web frontala ce este cam la fel ca A1000, dar aceasta, are in plus o camera de 5 megapixeli pe spate. De asemenea, vine cu memorie interna de 16 GB, dar slot microSD ce permite extinderea memoriei pana la 64GB. Acesta cantareste putin mai mult de  0,8 kg si, avand mai multe din specificatiile tehnice ce fata de modelul mai ieftin si durata de viata a bateriei de pe A3000 este putin mai scurt, de doar 7 ore.

A2107_Hero_07Lenovo mai are o tableta in plus in seria A, care nu este inca disponibila pentru comanda. Din ce se stie numele acesteia ar fi A2107 iar ca specificatii tehnice ar trebui sa fie undeva intre cele doua, pretul fiind si el indisponibil deocamdata. Interesant este ca pe aceasta va fi o versiune mai veche de Android (4.0 Ice Cream Sandwich), si a veni in doua modele – unul Wi-Fi si unul 3G – avand aceeasi camera, iar pe spate una foto de 2 megapixeli. Optiunile memoriei de stocare interna sunt de 8GB si 16GB, si un slot microSD va permite extinderea, desi nu stim inca capacitatea.

Lenovo nu a anuntat cand va fi disponibil si acest model, dar primele doua modele sunt disponibile chiar de acum. La comenzile A1000 finalizate pana la 12 iunie vor primi automat o reducere de 35 la suta, ajungand la  150 $.

Leave a Reply

Back to top button