iPadWhat's New

iPad Mini 2 nu se va lansa pana in 2014

Modelele de iPad Mini 2 Retina si non-Retina ar trebui sa lanseze anul viitor.

Au fost vehiculate unele zvonuri ca iPad Mini 2 s-ar putea strecura mai devreme, eventual in acelasi timp cu noul iPhone. Dar un raport de stiri din Taiwan au infirmat orice zvonuri ca un dus rece, sustinand ca mini-tableta de la Apple este programata strict pentru 2014.

Publicatia in cauza este, ca de obicei, Economic Daily News din Taiwan, care sustine ca Apple a fost intr-adevar in cautarea de a lansa noul Mini 2 in al treilea trimestru al anului 2013, cu un ochi pe sezonul de sarbatorilor de iarna pentru un impact al vanzarilor. Cu toate acestea, a intalnit se pare o lipsa de panouri Retina Display, ceea ce inseamna ca productia de masa a unei tablete Retina de 7,9 inchi, acum chiar ca iese din discutie.

ipad-mini-2 Lansarea este asa cum s-a declarat a fi stabilita pentru o perioada in 2014 care nu este divulgata, desi trebuie sa ghicim va fi la inceputul anului viitor. Atunci cand va fi lansata, Apple a declarat de a oferi o gama mai degraba decat un singur model, atat in varianta Retina, cat si non-Retina a lui iPad Mini 2.

Nu este destul de clar ce altceva este planificat pentru tabletele Apple mai mici, dar mai multe speculatii se refera la un procesor mai rapid si eventual, fara rama la designul finit. Dar mai este inca o multime de timp pentru Apple de a schimba ce e in mintea sa, daca 2014 este data aparitiei pe rafturi a acestor modele.

Leave a Reply

Back to top button