Home / ANDROID - GOOGLE / ADATA HD700 si HV620s, doua hard discuri externe compatibile cu Windows si Mac OS

ADATA HD700 si HV620s, doua hard discuri externe compatibile cu Windows si Mac OS

Compania ADATA Technology a anuntat lansarea a doua noi modele de hard discuri externe: HD700 si HV620S, punand la dispozitia utilizatorilor fiabilitate si capacitate de stocare accesibila ca pret.

Hard discul HD700 este accesorizat cu o carcasa siliconica rezistenta la apa si praf – IP56, plus rezistenta la socuri mecanice pentru situatii nepravazute. HV620S este versiunea mai supla a modelului ADATA HV620, cu un design care ne face cu ochiul si profil de doar 11.5 mm grosime. Ambele produse dispun de senzor G-Shock si criptare de date 256-bit AES, fiind compatibile cu sistemele de operare Windows si Mac OS.

adata hd620s

ADATA HD700 a fost creat pentru persoanele active, care calatoresc mult si care au nevoie de un dispozitiv cu suficienta capacitate de stocare pentru a captura momentele frumoase. Seria HD 700 ofera rezistenta la socuri, vibratii sau expunere la praf si apa. Hard discul utilizeaza protectie multi-strat, avand o a doua carcasa interioara confectionata dintr-un material moale, iar la exterior o husa din silicon pentru atenuarea socurilor. HD700 este disponibil in versiuni de 1TB si 2TB cu interfata USB 3.0. Husele din silicon sunt disponibile in mai multe nuante.

adata-hd620s

ADATA HV620 a fost declarat drept cel mai bine vandut produs ADATA, HV620S fiind versiunea optimizata cu un design mai slim. La o grosime de doar 11.5mm, HV620S este, totodata, foarte usor, potrivit pentru a fi transportat cu usurinta intr-o geanta. Discul dispune de interfata USB 3.0 pentru transfer rapid de date chiar si in cazul fisierelor de dimensiuni foarte mari. HV620S este disponibil doar la capacitatea de 1TB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mobile Apps, Tutorials and News:
تنزيل العاب نوكيا HD700, تنزيل فيس بوك لجهاز GS5222V2, nokia.mobi/entry/van/main/c6-01, zunanji trdi disk adata HV620S 1 TB, نغمات رسائل نوكيا,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese