Microsoft @Mobile

Windows Phone 8 un sistem de operare mai puternic pentru lupta cu Android si iOS

Americanii de la Microsoft au schimbat din temelie structura platformei viitorului Windows Phone 8 cunoscut sub numele de cod Apollo, dupa ce varianta anterioara s-a bazat exclusiv pe istoricul Windows CE. Aceasta noua aparitie incearca sa devina mai populara asa cum au reusit cei de la Google cu Android si va fi prevazuta cu suport pentru procesoare cu mai multe nuclee si frecvente ridicate, va putea suporta rezolutii ce anii trecuti le puteam visa doar pe desktop si viteze de accesare tot mai mari pentru o cat mai usoara si intuitiva utilizare.

La capitolul securitate noul Windows Phone 8 va intra intr-o noua era ce va permite utilizarea diverselor servicii bancare nelipsite ultima vreme, in siguranta si va oferi suport de interconectare facila cu alte dispozitive electronice foarte populare: notebook, tablete, TV. Noul Windows Phone 8 se va putea interconecta extrem de usor cu varianta de desktop Windows 8  deoarece varianta pentru telefon foloseste o parte din codul sursa a fratelui mai mare pentru desktop si a scos de la naftalina ActiveSync intr-o varianta mult inbunatatita si accesibila. Noul sistem de operare va interactiona usor cu aplicatiile XBox, SkyDrive si Skype si va putea fi accesorizat cu mii de aplcatii ce vor fi disponibile in MarketPlace dupa modelul Android si iOS.

Speram ca cei de la Microsoft sa realizeze un produs de calitate pentru a recupera cat mai rapid caderea din ultimul an si impreuna cu Nokia sa se ajute reciproc pentru o revenire spectaculoasa.

 

2 Comments

Leave a Reply

Back to top button