Games Review

10 jocuri Gameloft pentru Android si iOS (10 best Gameloft games for iOS and Android Devices)

1. Backstab (Clone of Assassin’s Creed)

backstab1-625x468

In Backstab, titlul cel mai recent al Gameloft, veti avea rolul lui Henry Blake, un ofiter englez care a fost tradat de propriul guvern. Blake scapa de sclavie, merge in subteran si devine un rebel/mercenar/pirat – cautand razbunare. Este o poveste demna de merit si grafica este un pas inai.nte pentru Gameloft. Pentru prima oara pe Android, puteti explora o insula superba a secolului 18 din Carraibe. Investigati 4 orase unice pentru a gasi noi secrete.
Dialogul si vocile pot fi slabe in anumite locuri si lupta poate varia. Dar jocul este suficient de bun incat sa fie numarul 1.
Jocul se poate achizitiona la pretul de 6.99$ pentru Android si iPhone/iPad/iPod touch.

2. N.O.V.A. 2 (Clone of H.A.L.O.)

nova-2-625x468

Pe locul doi in topul celor de la Gameloft se afla N.O.V.A. 2, care are o poveste solida, incat sa va capteze atentia si va veti gasi in zone care se intind de la jungle verzi pana la coridoare intunecate.
Jocul ofera un soundtrack unic care intensifica experienta. Acesta este unul dintre cei mai buni tragatori pe care ii puteti gasi in afara unei console sau PC.
N.O.V.A. 2 se poate achizitiona la pretul de 6.99$ pentru Android si iPhone/iPad/iPod touch.

3. Dungeon Hunter 2 (Clone of Diablo)

dungeon-hunter-2-625x416

Va trebui sa va intoarceti in anii 1996 si 2000 pentru jocul Diablo care a inspirat si Dungeon Hunter 2. Daca le-ai ratat, aceasta este cea mai buna introducere pe care o puteti achiziona pe dispozitivele dumneavoastra mobile.
Calatoriti inapoi la Gothicus, 25 de ani inainte de evenimentele primului joc, ca fiul regelui nemuritor. Descoperiti misterul complotului impotriva regatului vostru in timp ce va croiti calea prin marile inchisori subterane si mai multi monstri feroce ca niciodata. Dar un erou este puternic doar datorita luptatorilor care sunt de partea lui: fa-ti o echipa de 3 vanatori si recuceriti-va regatul. Impreuna puteti trece prin orice inchisoare subterana!
Dungeon Hunter 2 se poate achizitiona la pretul de 4.99$ pentru Android si 6.99$ pentru iPhone/iPad/iPod touch.

4. Modern Combat 2: Black Pegasus (Clone of Call Of Duty: Black Ops)

modern-combat-2-625x468

Continuarea jocului Modern Combat , Black Pegasus aduce o grafica extraordinara si acelasi crontrol schematic solid, lucru care ii face pe toti tragatorii de la Gameloft sa fie intuitivi – chiar daca folosesc un touchscreen.
Modern Combat 2 necesita jocul multiplayer, asa ca iti poti aduna prietenii online si sa va distrati pe cinste.

Jocul se poate achizitiona la pretul de 6.99$ pentru Android si iPhone/iPad/iPod touch.

5. Sacred Odyssey: The Rise of Ayden (Clone of The Legend Of Zelda)

sacred-odyssey-625x416

Daca nu detineti un sistem Nintendo, nu aveti noroc atunci cand vine vorba sa jucati recentul The Legend of Zelda. Sacred Odyssey: The Rise of Ayden incearca sa remedieze acest lucru cu actiune/aventura/RPG si a fost cu siguranta inspirat de catre jocul 3D Zelda, de acum 15 ani.
Sacred Odyssey are o grafica extraordinara, iar intr-un mod surprinzator interpretarea vocii este decenta, o poveste fantastica (avem chiar si o printesa magica), toate aceste trasaturi ajutand jocul sa se potriveasca imediat in oricare dintre clasicele Nintendo.
Sacred Odyssey: The Rise of Ayden se poate achizitiona la pretul de 4.99$ pentru Android si 6.99$ pentru iPhone si iPod touch, iar pentru iPad este gratuit.

6. Shadow Guardian (Clone of Uncharted)

shadow-guardian-625x416

Shadow Guardian este o copie superba a jocului Uncharted care incorporeaza alpinismul, o a treia persoana care impusca si setul de piese monumentale pe care le-ati astepta de la clasicul Naughty Dog PS3. Grafica este una foarte buna, iar controlul face tranzitia intre alergat, impuscat si cataratul cu usurinta.
Jocul se poate achizitiona la pretul de 4.99$ pentru Android, 5.99$ pentru iPhone si iPod touch si 6.99$ pentru iPad.

7. Eternal Legacy (Clone of Final Fantasy)

eternal-legacy-625x416

Intrati intr-o lume 3D cu ajutorul acestui joc intens, un mostenitor pe masura predecesorului sau Japonez. Povestea presupune o responsabilitate imensa: ca si Astrian, trebuie sa salvezi Algoad de la distrugere si sa refaci granita dintre oameni si natura. Bucurati-va de ore de explorare si lupte pe taramuri maiestuoase. Vorbiti cu oamenii pe care ii intalniti, acestia se pot alatura echipei voastre, sa va spuna anumite secrete, sa va dea o informatie si multe altele.
Jocul se poate achizitiona la pretul de 4.99$ pentru Android,iPhone/iPod touch/iPad.

8. N.O.V.A. – Near Orbit Vanguard Alliance (Clone of H.A.L.O.)

nova-1-625x468

Alaturati-va luptei pentru supravietuirea rasei umane impotriva extraterestrilor agresivi cunoscuti sub numele de Judges in acest FPS stiintifico-fantastic revolutionar. Cum Pamantul nu mai este capabil sa sustina viata, sateliti uriasi artificiali cunoscuti sub numele de “near-orbits” au fost construiti pentru ca oamenii sa locuiasca pe ei. Pentru a se proteja, acesti sateliti s-au unit pentru a forma N.O.V.A.(the Near Orbit Vanguard Alliance). Impotriva dorintei lui, ofiterul naval retras Kal Wardin este fortat sa se intoarca pentru a salva populatia de la anihilare.
N.O.V.A. este unul dintre jocurile clasice de la Gameloft si merita incercat. Acesta se poate achizitiona la pretul de 4.99$ pentru Android,iPhone/iPod touch/iPad.

9. Gangstar: Miami Vindication (Clone of Grand Theft Auto: Vice City)

gangstar-miami-625x416

Alaturati-va celui mai incitant joc de simulare a crimelor care nu a mai fost intalnit pe niciun alt smartphone. Acesta are un sentiment nou si unic care contine intriga razbunarii: venirea in Miami si salvarea fratelui mai mic, care a fost salvat de banda Armada din motive necunoscute. Acestia trebuie invinsi cu ajutorul noului arsenal de arme (grenade, cocktail-uri Molotov etc).
Veti simti adevaratul sentiment al libertatii: completati misiunile in ritmul vostru si puteti face tot ce vreti pe timpul zilei sau al noptii.
se poate achizitiona la pretul de 4.99$ pentru Android si 6.99$ pentru iPhone/iPad/iPod touch.

10. Modern Combat: Sandstorm (Clone of Call of Duty: Modern Warfare)

Modern-Combat-625x468

 

Noua actiune thriller a celor de la Gameloft va va arunca in inima unui razboi modern. Desemnat Operatiunii Sandstorm, datoria voastra este de a localiza si de a anihila teroristii stabiliti intr-un magazin si sa recruteze rebeli straini intr-un desert izolat. Acest FPS va va echipa cu cele mai sofisticate si moderne arme.
Modern Combat: Sandstorm se poate achizitiona la pretul de 4.99$ pentru Android,iPhone/iPod touch/iPad.

Leave a Reply

Back to top button