Games Review

10 Jocuri Sport pentru Android (15 Best Android Sports Games)

Orice sport ai alege, acesta va fi perfect pentru dispozitivul tau Android. Cele mai bune jocuri de sport combina grafici avansate cu o singura atingere, facandu-l usor de ales pentru telefonul sau tableta ta si de jucat. De unde ar trebui sa incepeti? Acestea sunt titlurile de top dintr-o perioada mai indelungata.

1. NFL Pro 2013

NFL

NFL Pro 2013 de la Gameloft este un joc de fotbal care aduce un titlu NFL accesibil platformei Android. Jucatorii aleg intre formatii de joc variate, in atac sau aparare, apoi preiau comanda executiei. Jucatorii incep cu strategii care trebuie sa fie deblocate in timpul jocului sau prin plata, cu bani reali.
2. Madden NFL 25

Madden_NFL_25_Next-Gen

Madden NFL 25 realizeaza mai multe lucruri asa cum trebuie. Primiti o grafica 3d bogata si licenta de la NFL si NFLPA, iar echipele si jucatorii sunt reprezentati corespunzator. Jocul de centru al jocului reprezentat prin alegerea si executarea jocurilor corecte, cu sugestii ale jocului si asistarea pentru ca actiunea sa fie orientata sau pentru un jucator strategic. Tineti minte ca trebuie sa deblocati sau sa platiti pentru varianta extinsa a jocului, precum si strategii mai puternice ale jucatorilor.

3. 9 Innings 2013 Pro Baseball

9 innings

9 Innings: Pro Baseball 2013 face o treaba buna in simularea combinatiilor, arcadelor si sporturilor fantastice intr-un singur joc de baseball gratuit. Alegeti dintr-un set de echipe MLB cu 25 de oameni echipati, jocul fiind actualizat la cel din 2013 si a scanat performantele si statisticile lumii reale. Jocul actual reprezinta o experienta incredibila, cu optiunea de a juca doar in atac, in aparare, jumatate din meci sau chiar meciuri intregi. Un element fantastic care a fost introdus cu o strategie de succes ce permite jucatorilor sa deblocheze abilitati speciale, versiuni actualizate ale jucatorilor sau jucatori din diferite echipe, permitandu-ti sa iti personalizezi cum vrei jocul.

4. MLB.com Franchise MVP

mlb-franchise-mvp-5

Decat sa va concentrati atentia pe conducerea unei intregi echipe, MLB.com Franchise MVP isi focuseaza atentia asupra carierii unui singur jucator. Depinde de tine de cum va decurge cariera ta. Ia-ti locul in marile jocuri, lovind cu bata sau aruncand mingea, intr-o serie de mini-jocuri, toate bazate pe performanta. In afara terenului, poti stabili cumpararea echipamentului si facilitarea antrenamentului pentru a-ti imbunatati strategiile si sa se antreneze pe masura.

5. Baseball Superstars 2013

baseball superstars

Nu lasati micile personaje anime simpatice sa va prosteasca, Baseball Superstars 2013 ofera un joc de baseball fantastic care combina actiunea, cariera si conducerea echipei cu un sistem de progresare precum RPG. Creeaza-ti propriul personaj si du-l pe teren ca un aruncator sau lovitor in echipele de baseball fictive, castigand monezi si stele pentru a debloca anumite articole, perfectionarea strategiilor pentru jucatorul tau sau al echipei si multe altele.

6. NBA 2K13 (2.99$)

nba-2k13-wii-u-screenshot-5

NBA 2K13 ofera jucatorilor ocazia de a prelua comanda unui joc de baschet 5v5 al echipelor lor preferate de la NBA. Modul quick match permite jocul liber, in timp ce un sezon prelungit ofera o campanie mai amanuntita si experienta de conducere a echipei. O caracteristica amuzanta este modul jocurilor minunate, care permite jucatorilor sa recreeze meciuri faimoase in particular.

7. FIFA 2014

fifa 14

Cel mai nou joc de fotbal de la EA Sports, FIFA 14 pune jucatorii la comanda jocului lor preferat de fotbal pentru a se angaja in jocuri impotriva AI sau a jucatorilor online. Exista o noua optiune de control a gesturilor, disponibila in plus fata de stick-ul si butoanele in varianta traditionala. Modul Ultimate Team te lasa sa joci meciuri scurte pentru a debloca un serviciu de improvizatie al jucatorilor, in timp de Jocurile Saptamanii ofera provocari proaspete. Actualizarea Premium (4.99$) deblocheaza modurile Manager si Tournament.

8. Football Manager Handheld 2014 ($9.99)

Football-Manager-Classic-2014-PS-Vita-gameplay-screenshot-by-Sports-Interactive-and-Sega

Seria Football Manager a lui Sega este unul dintre cele mai detaliate sporturi de aici. Jocul te pune la comanda propriei tale echipe de fotbal, chiar daca face parte dintr-un club real dintre cele mai faimoase ale lumii sau unul fictiv, creat de tine in My Club. Ca si manager, depinde de tine sa iei toate marile decizii, precum noile angajari si transferuri, tactici de joc si altele.

9. Tiger Woods PGA Tour 12 (2.99$)

tiger woods

Dupa aproape doi ani de la lansarea lui, Tiger Woods PGA Tour 12 de la EA este si acum cea mai buna alegere pentru jucatorii care cauta un joc de golf realistic. Jucatorii pot deveni unul dintre cei opt mari profesionisti, precum Tiger Woods, Anthony Kim sau Natalie Gubis ori va puteti crea propriul avatar feminin sau masculin.

10. Real Racing 3

RR3Graphics

Real Racing 3 este ultimul simulator de condus din seria Real Racing. Acesta continua traditia, dar face alegerea controversata de a se muta la modelul gratuit. Masinile si cursele reale sunt licentiate, precum si cursele stelare. Acest joc este minunat. Actualizarile continue au adaugat mai multe masini si curse si au refacut balanta timpului, reparatiilor si a sistemului de premiere.

Leave a Reply

Back to top button