ASUSWhat's New

Primele specificații Zenfone 11. Este confirmat pentru lansare!

Primele specificații Zenfone 11 și data oficială de lansare a acestui smartphone compact de la ASUS, mai mult decât uimitor!

Zenfone 11 aduce bucurie fanilor acestui model de smarphone de la ASUS, contrazicând zvonurile despre sfârșitul seriei compacte. După succesul lui Zenfone 10, Asus se pregătește să dezvăluie succesorul său, confirmat recent prin listarea în Google Play Console.

Cu o primire entuziastă pentru Zenfone 10, care a dovedit că un smartphone compact poate oferi puterea unui flagship fără dezavantaje majore, a apărut Zenfone 11. Listat în Google Play Console, acesta se pregătește pentru o lansare oficială până la mijlocul anului, dezvăluind detalii tehnice interesante.

Ce am putut să aflăm înainte de lansarea oficială, este că Zenfone 11 va fi echipat cu chipset-ul Snapdragon 8 Gen 3, și, într-o mișcare surprinzătoare, Asus oferă până la 16GB de memorie RAM, la fel ca pe ROG Phone 8, dedicat gaming-ului. Deși modul de utilizare a acestei cantități impresionante de memorie RAM pe un flagship compact rămâne neclar, generozitatea Asus este notabilă. Cu o rezoluție de 1080×2400 pixeli și o densitate de 445ppi, ecranul de 5.92 inch rămâne consistent, menținând standardele Zenfone.

Poți să citești și: OnePlus 12 – Specificații de top la un preț accesibil

Cu toate acestea, pentru detalii precum configurația camerei foto, capacitatea acumulatorului și viteza de încărcare, așteptăm să vedem ce înformații mai apar de la sursele obișnuite de zvonuri, pe măsură ce ne apropiem de lansarea oficială programată pentru luna iunie a acestui an.

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button