Games Review

Variatiuni ale Kitanei din Mortal Kombat X

De curand, NetherRealm Studios a lansat un nou trailer pentru renumitul joc Mortal Kombat X, dezvaluind cateva dintre misterele din spatele unuia dintre cele mai iubite personaje din serie: printesa Kitana. Printesa Edeniei va beneficia de trei variatiuni in noul Mortal Kombat X: Royal Storm, Assassin si Mournful, in care va folosi bastonul prietenei sale Jade, rapusa in lupta.

Povestea din Mortal Kombat X va incepe imediat dupa desfasurarea evenimentelor din precedentul titlu Mortal Kombat si va continua pana in viitor, la peste 25 de ani de la finalul ultimului joc. Pe langa Kitana, din distributia jocului, vor face parte Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kano, Quan Chi, Kung Lao, Reptile, Ermac si Goro, acesta din urma fiiind disponibil doar pentru cei care opteaza pentru plasarea precomenzii pentru Mortal Kombat X, precum si personaje noi: D’Vorah, Ferra/Torr, Cassie Cage (fiica lui Johnny Cage si a Sonyei Blade) sau Kotal Kahn, noul imparat al Outworld-ului.

Princess.Kitana.full.494678

Bineinteles ca nu vor lipsi nici variatiunile pe tema Challenge Tower-ul din precedentul titlu Mortal Kombat, unele dintre acestea urmand sa se schimbe in mod alert chiar si la intervale de doar o ora, si nici Faction Wars, un metagame ce va oferi jucatorilor sansa de a se alatura unor tabere virtuale (Lin Kuei, White Lotus, Brotherhood of Shadows, Special Forces si Black Dragon) si de a castiga puncte pentru acestea. Saptamanal, tabara castigatoare va oferi bonusuri cum ar fi Faction Kills, “fatalitati” alternative specifice fiecarei factiuni.

Jocul Mortal Kombat X va fi lansat pe data de 14 aprilie 2015, pentru PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One si Xbox 360. Editiile pentru PlayStation 4 si Xbox One sunt realizate in-house de catre NetherRealm Studios, in timp ce portarile pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3 vor fi produse de High Voltage Software.

Leave a Reply

Back to top button