What's New

UTOK Dorel si Explorer: doua smartphone-uri rezistente in cele mai dure conditii

UTOK Dorel si Explorer sunt doua modele de smartphone-uri cu certificare IP67, rezistente la socuri mecanice, apa si praf, destinate celor care lucreaza in conditii de mediu solicitante precum constructiile, dar si celor care petrec mult timp in natura.

utok_dorel_6

Detinand un nume destul de sugestiv, UTOK Dorel aduce o carcasa perfect etansa, confectionata din plastic dur si prevazuta cu butoane supradimensionate ce pot fi actionate chiar si cu manusi. Protejat de un scut din sticla mineral si incadrat intr-o rama lata, display-ul cu diagonala de 3.5″ foloseste rezolutia 320×480 pixeli. Din pacate, UTOK Dorel dispune doar de 512 MB memorie RAM si de un chipset Media Tek6527 (CPU dual-core la 1.2 GHz), ceea ce nu ii ofera rapiditate, mai ales ca are ca si suport versiunea Android 4.4. Acumulatorul care are o capacitate de 2000 mAh ofera, insa, perspectiva unei autonomii peste medie. De asemenea, lista specificatiilor tehnice este completata de 4GB memorie interna expandabila, conectivitate WiFi, GPS, Bluetooth si o camera foto de 2MP cu blitz LED.

download

UTOK Explorer are acelasi design si aceeasi configuratie cu UTOK Dorel, insa difera prin tematica cromatica aplicata la nivelul carcasei si interfata Android. Cele doua dispozitive permit scufundarea sub apa timp de aproximativ 30 de minute, au 5 ani garantie extinsa prin aplicatia UTOK Now, acces gratuit la filme si meciuri timp de o luna, acces gratuit timp de o luna la muzica prin aplicatia Zonga, 100 de carti pre-instalate, accesibile prin aplicatia Elefant eBooks Reader, si aplicatia sociala Getlokal.

Telefoanele UTOK Dorel si Explorer vor fi dispinibile in magazine incepand cu data de 2 februarie 2015 la avantajosul pret de 599 lei.

Leave a Reply

Back to top button