MOBILE TIPSWhat's New

Trucuri cu USB On-The-Go pentru Nokia N8

Noul Nokia N8 cu suportul sau pentru USB On-The-Go, practic va permite sa conectati o serie de periferice USB (flash drive-uri, de exemplu) sau alte telefoane si sa-l utilizati ca  si cum a-ti fi conectat la un PC.
N8 USB On_The_Go

Desi Nokia N8 mai are inca trei luni pana la lansare, suntem siguri ca v-ar face placere sa vedeti un demo video foarte frumos de pe YouTube urmarind pasii de conectare a unui N8 la un alt sistem de operare Symbian Nokia bazat pe platforma clasica. Practic, puteti utiliza hardware-ul conectat ca un dispozitiv de stocare in mod mass storage si in acelasi timp puteti rasfoi folderele si fisierele, utilizand N8  ca pe un spatiu intern de stocare, ceea ce inseamna in esenta ca avem capacitatea de a reda muzica pe timp nelimitat, atat timp cat le redati de pe orice stick de memorie sau alt telefon prin USB. Urmati si acest filmulet video pentru a va convinge.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
trikovi nokia n8, telecharger yahoo pour nokia n8, Nokia n8 fotografía trucos, nokia n8 sztuczki i triki, تحميل الخدع الهاتفية, العاب حركة نوكيا, تحميل العاب نوكيا n8 hd, nokia o8 spel, Twoja nokia n8 jako dysk USB na mac os x, samsung s7 savjeti i trikovi, تحميل الالعاب والتطبيقات لنوكيا بواسطة USB, trucos en nokia n8, nokia n8 dicas e truques, main game di nokia n8 pakai stik usb, العاب خدع الهاتف, عصي الالعاب علي الn8,
Back to top button
Close