BlackBerryMobile AppsMOBILE TIPS

Comutarea pe modul Mass Storage la BlackBerry

Nu stiu daca toata lumea este chiar atat de obisnuita in utilizarea telefoanelor BlackBerry si de aceea chiar cu riscul de a-i jigni pe cei care stiu, le vom arata celorlalti cum se face transferul fisierelor in modul Mass Storage. Acest mod se poate efectua doar in cazul in care aveti un card microSD si doriti sa transferati date pe el conectandu-va prin BlackBerry la computer. Veti observa caseta de dialog pana cerand permisiunea dumneavoastra pentru a intra in modul de stocare in masa.

massstorage Modul de Mass Storage va permite sa accesati cardul de memorie de pe computer, la fel ca pe o unitate flash. Cu toate acestea, dezavantajul este ca, atunci cand sunteti in acest mod, nu va puteti accesa cardul de memorie pe care il aveti in BlackBerry. Nu sunt sigur cat de des acest lucru va deveni un conflict, dar aici veti afla  cum se poate evita aceasta.

Este destul de usor (si in principal este o functie de pilot automat) daca selectati Yes atunci cand vi se solicita modul de stocare in masa. Cu toate acestea, ce credeti ca se va intampla, cand veti avea nevoie de a accesa  datele dvs. de pe cardul de memorie din telefon?

Veti merge la Optiuni, apoi la Media Card. În acest meniu veti vedea Mass Storage Mode Support. Daca anterior ai apasat pe On, faceti clic pe Off. Faceti clic pe Back, si salvati atunci cand vi se solicita. Astfel puteti apoi accesa cardul de memorie de la telefon. Din pacate, operatiunea opusa Рmergeti la meniul Media Card si intorceti-va la modul Mass Storage si apoi salvati.

Leave a Reply

Back to top button