Mobile Apps

Telefonul Jolla si SailFish OS

Smartphone-ul Jolla a fost anuntat de ceva timp, dar proiectul a fost dezvaluit atat de devreme incat echipa nu a avut prototipuri la dispozitie pentru a arata lumii. Dupa cateva luni mai tarziu, avem in sfarsit sansa de a vedea acest telefon cu adevarat.

Ce reprezinta Jolla?

Este un smartphone. Acesta este cel mai simplu raspuns.

Creatorii acestuia vor face in asa fel incat fiecare telefon sa se potriveasca personalitatii fiecarui utilizator.
Dar ce face acest telefon special? In niciun caz specificatiile acestuia si nici design-ul si calitatea cu care este construit ci totalitatea celorlalte parti unice ale acestui smartphone. SailFish UI, un sistem care are legatura cu butoanele de navigare. Am mentionat ca ruleaza aplicatii Android?

SailFish UI este un sistem de operare Meego care accentueaza frumusetea si gesturile mai presus de orice altceva. De fapt, multi ar putea spune ca frumusetea se afla in gesturi. Unul dintre primele lucruri pe care le vei observa la acest telefon este faptul ca nu are buton Back, Home sau Menu.

jolla-4

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
tải về sailfish os, meego игры для. samsung, Jocuri download pentru telefoane cu sistemul java, gameloft jocuri gratis, meego pobierz aplikacje, カジキ壁紙, 졸라 스마트폰, カジキマグロ アイフォン 壁紙, тема holla ios, aplicacion de juego la jolla, ラホーヤ壁紙, java tema dowland, スマホ壁紙  カジキ, game và ứng dụng cho sailfish os, Apps for lg kp501 mobile9, nokia n97 mini aplikacje, en güzel java temaları indir, iphone theme java 128x160 download, como ponerle el bloqueo inteligente al samsung s5620 l, जोला मोबाइल,
Back to top button
Close