SAMSUNG

Samsung Galaxy S5

Telefonul Samsung Galaxy S5 a fost de departe cel mai anticipat dispozitiv la Mobile World Congress din acest an. Seria Galaxy S aduce cel mai popular Android in fiecare an, asadar un dispozitiv de o asemenea magnitudine nu poate trece neobservat.

samsung-galaxy-s5-2-640x425

In video-ul de mai jos veti vedea ca nu aveti de ce sa fiti dezamagiti de Samsung Galaxy S5.

Noul dispozitiv al anului 2014 cu siguranta nu va castiga de data aceasta razboiul specificatiilor. Cel putin, nu pe hartie, dar asta nu inseamna ca Samsung Galaxy S5 nu reprezinta o putere.

Acesta ruleaza Android-ul 4.4 KitKat, are procesorul de 2.5GHz quad-core, display-ul HD Super AMOLED masoara 5.1 inch si rezolutia de 1080p, 2GB de RAM, camera principala este de 16MP, iar cea frontala de 2MP si memoria interna este de 16GB pana la 32GB (microSD pana la 128GB).

Doar aceste specificatii il fac mai slabut decat s-a anticipat, dar de exemplu, UI-ul este mult mai curat, iar noile caracteristici se pot dovedi folositoare pentru multi dintre voi. Si mai mult, nu este menit sa fie doar un smartphone “aratos” ci si unul rezistent! Dispozitivul este rezistent la apa si la nisip. Acesta este un pas mare pentru Samsung, ale carui dispozitive nu sunt cunoscute ca fiind printre cele mai rezistente.

Un alt atuu il reprezinta capitolul sanatate. Acest dispozitiv poate sa citeasca bataile inimii. Are localizat un senzor pentru bataile inimii chiar pe spatele lui, chiar sub camera foto.
Un alt senzor care face dispozitivul foarte interesant este cititorul de amprente. Acesta pune Galaxy S5 chiar impotriva companiei Apple (din nou). Poti folosi cititorul de amprente pentru a-ti proteja dispozitivul si informatiile.

samsung-galaxy-s5-5-640x425

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Amoled hátérkepek letöltese, مشغل موسيقى سامسونج ‏S5تحميل, تحميل العاب سامسونج s5, วอลเปเปอร์s5, วอลเปเปอร์ ซัมซุง กาแล็คซี่ s5, Lie ігра відбитки пальців, برامج موبايل سامسونج s5, تحميل تيمات هاتف سامسنج س5, العاب سامسونج s5صينى, ฟs5 วอลเปเปอร์, hd amoled samsung تحميل تطبيق, تحميل العاب سامسونج ‏s5‏ صينى, amoled hátér képek,
Back to top button
Close