iPhone

Tastatura QWERTY pentru dispozitivele iPhone

Veste buna pentru detinatorii de dispozitive iPhone care simt lipsa unei tastaturi QWERTY.

Desi la lansarea primului iPhone utilizatorii au fost incantati sa schimbe tastatura fizica a telefonului pe una virtuala si un ecran touch, nimeni nu poate contesta practicalitatea tastaturilor QWERTY, cum ar fi cele ale telefoanelor BlackBerry. In cazul in care sunteti fan (si posesor) iPhone, dar vi se intampla destul de des sa simtiti lipsa unei tastaturi fizice pentru dispozitivul dvs, noua carcasa Typo Keyboard Case este solutia pentru dvs.

typo-keyboard-case

Typo Keyboard Case are o tastatura QWERTY (fizica) atasata la carcasa, care se conecteaza prin Bluetooth la dispozitiv. Tastatura acopera butonul Home al iPhone-ului, insa acesta va fi inlocuit cu un buton asemanator pe tastatura (singura diferenta intre butoanele de Home este faptul ca cel de pe tastura se apasa, si nu se atinge ca butonul de pe dispozitiv).

Bateria tastaturii integrate in carcasa se reincarca doar intr-o ora, iar un mare plus pentru Typo Keyboard Case este ca tastele acesteia sunt luminoase, ceea ce face posibila folosirea acesteia in intuneric.

Singurul minus al carcasei Typo cu tastatura QWERTY atasata este faptul ca aceasta mareste dimensiunile iPhone-ului, ceea ce face dispozitivul destul de greu de purtat in buzunar. Insa cu siguranta aceasta va va fi de folos atunci cand va trebui sa editati rapid anumite documente sau cand veti scrie email-uri.

Typo Keyboard Case va fi disponibila incepand cu ianuarie 2014, iar pretul unei astfel de carcase cu tastatura QWERTY atasata va fi de 99$.

Nota: Carcasa Typo Keyboard este compatibila doar cu dispozitivele iPhone 5 si iPhone 5S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button