SamsungTutorialeWhat's New

Cum faci update software la telefoanele Samsung – Cea mai recentă versiune software

Este foarte important să faci update software la telefoanele Samsung de fiecare dată când se lansează o nouă versiune software. De cele mai multe ori, actualizările software aduc îmbunătățiri ale performanțelor, noi opțiuni, rezolvări ale unor probleme de securitate și chiar noi aplicații.

Dacă ai un smartphone Samsung, vezi în acest tutorial cum îl poți actualiza la cea mai recentă versiune software disponibilă.

Cum faci update software la telefoanele Samsung – Cea mai recentă versiune software

1. Deschizi setările telefonulului (Settings), apoi rulezi până la opțiunea „Software Update„.

2. În ecranul de actualizare software, apeși pe opțiunea „Download & Install„.

Cum faci update software la telefoanele Samsung
Samsung software update

3. În continuare, dacă există actualizare disponibilă, ai trei opțiuni de instalare. Instalare imediată, instalare programată sau instalează mai târziu. Install nowSchedule install or Later.

Pentru ca actualizarea să poată fi instalată pe un telefon Samsung, asigură-te că telefonul are conexiune la o rețea Wi-Fi, există spațiu de stocare suficient, bateria este suficient de încărcată.

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button