Android @GoogleSAMSUNGWhat's New

Samsung Galaxy S si Galaxy Tab vor primi un Value Pack Update in locul upgrade-ului la Android 4.0

Chiar inainte de Craciun, Samsung a starnit o revolta printre detinatorii smartphone-urilor Galaxy S si Galaxy Tab, atunci cand a anuntat ca nu va updata aceste doua handset-uri la Android Ice Cream Sandwich. Cateva zile mai tarziu, din cauza publicitatii negative pe care compania a primit-o in urma anuntului si datorita unei petitii online semnata de posesorii celor doua smartphoneuri, Samsung a promis ca va reveni asupra deciziei si va re-evalua posibilitatea unui update ICS pentru Smansung Galaxy S si Samsung Galaxy Tab.

samsung-galaxy

Acum, dupa anul nou, Samsung se pare ca a luat decizia definitiva de a nu upgrada Galaxy S si Galaxy Tab la Ice Cream Sandwich, insa a anuntat ca aceste doua handseturi vor primi un Value Pack Update care va imbunatati cateva dintre feature-uri, cum ar fi web-browsingul, multi-tasking-ul etc. Sistemul de operare al smartphone-urilor va ramane totusi Android Gingerbread 2.3.

Se pare ca Galaxy S si Galaxy Tab nu sunt singurele headset-uri Samsung care vor primi un Value Pack Update in locul unui upgrade de sistem, Wave 525 si 533 primind la randul lor un astfel de pachet de update-uri in locul upgrade-ului la Bada 2.0.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
wave525 mis a jour, تاب سامسونج 533, pembaharuan samsung wave 533, تنزيل حزمة التحديث لسماسونجس, Xperia tema wave 525 download, samsung waves 525update, Actualizaciones de samsung wave 525, تنزيل برامج تلفون سامسونج wave533, samsung wave hátérképek, mise a jour samsung wave 2, os+melhores+aplicativos+samsung+wave+533, تنزيل العاب لتلفون samsung wave533, фърмуер бг wave 525, برامج سامسنج 533, تحديث الهاتف ألجي ب 525 ,
Back to top button
Close