Android @GoogleSAMSUNGWhat's New

Samsung Galaxy S si Galaxy Tab vor primi un Value Pack Update in locul upgrade-ului la Android 4.0

Chiar inainte de Craciun, Samsung a starnit o revolta printre detinatorii smartphone-urilor Galaxy S si Galaxy Tab, atunci cand a anuntat ca nu va updata aceste doua handset-uri la Android Ice Cream Sandwich. Cateva zile mai tarziu, din cauza publicitatii negative pe care compania a primit-o in urma anuntului si datorita unei petitii online semnata de posesorii celor doua smartphoneuri, Samsung a promis ca va reveni asupra deciziei si va re-evalua posibilitatea unui update ICS pentru Smansung Galaxy S si Samsung Galaxy Tab.

samsung-galaxy

Acum, dupa anul nou, Samsung se pare ca a luat decizia definitiva de a nu upgrada Galaxy S si Galaxy Tab la Ice Cream Sandwich, insa a anuntat ca aceste doua handseturi vor primi un Value Pack Update care va imbunatati cateva dintre feature-uri, cum ar fi web-browsingul, multi-tasking-ul etc. Sistemul de operare al smartphone-urilor va ramane totusi Android Gingerbread 2.3.

Se pare ca Galaxy S si Galaxy Tab nu sunt singurele headset-uri Samsung care vor primi un Value Pack Update in locul unui upgrade de sistem, Wave 525 si 533 primind la randul lor un astfel de pachet de update-uri in locul upgrade-ului la Bada 2.0.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
samsung waves 525update, تاب سامسونج 533, фърмуер бг wave 525, pembaharuan samsung wave 533, wave525 mis a jour, تنزيل برامج تلفون سامسونج wave533, تحديث الهاتف ألجي ب 525 , Actualizaciones de samsung wave 525, برامج سامسنج 533, os+melhores+aplicativos+samsung+wave+533, تنزيل حزمة التحديث لسماسونجس, mise a jour samsung wave 2, Xperia tema wave 525 download, samsung wave hátérképek, تنزيل العاب لتلفون samsung wave533,
Back to top button
Close