iOS @AppleiPhoneMOBILE TIPS

Redirectionare conditionata apeluri pe iPhone atunci cand telefonul este inchis, nu esti in aria de acoperire sau in alte situatii

Redirectionarea de apeluri voce este foarte utila pentru cei care au doua sau mai multe telefoane mobile si nu doresc sa piarda apeluri atunci cand telefonul se inchide din cauza bateriei, cand nu se afla in aria de acoperire a unui operator de telefonie mobila, cand suntet angajati intr-o alta convorbire telefonica sau cand nu aud cand suna telefonul.

Telefoanele mobile si smartphone-urile cu Android ofera suport de redirectionare conditionata a  apelurilor voce direct din meniul telefonului.  Avem posibilitatea de a redirectiona un apel primit, catre un alt numar de telefon pentru mai multe scenarii. Pe Android putem redirectina un apel catre un alt numar in foarte multe sscenarii. Putem activa redirectionare apeluri atunci cand telefonul mobil este inchis din diverse motive, cand nu raspundem unui apel intr-un interval de 30 de secunde, cand suntem intr-o alta convorbire pe numarul pe care suntem apelati sau pur si simplu avem optiunea de a redirectiona apelurile chiar daca telefonul este deschis si liber sa primeasca apeluri.

Daca la Android totul se face foarte simplu din meniul telefonului, posesorii de iPhone care doresc sa faca o redirectionare conditionata vor trebui sa tina minte si sa foloseasca cateva coduri de redirectionare conditionata a apelurilor de voce catre un alt numar de telefon.
iPhone si implicit sistemul de operare iOS nu ofera redirectionare preferentiala. Mai exact, pe iPhone nu putem activa decat redirectionarea in toate conditiile. Din meniu nu se permite activarea redirectionarii pentru scenariile mentionate anterior la Android.

Cum putem activa redirectionarea apelurilor voce catre un alt numar de telefon pe iPhone

1. Deschidem “Settings” > “Phone” > “Call Forwarding

call-forwarding-iphone

2. Activam optiunea si introducem numarul de telefon catre care dorim sa redirectionam apelurile primite.

Retineti ca aceasta redirectionare se va face in toate conditiile (chiar daca iPhone-ul este deschis)

Cum putem activa redirectionarea apelurilor pe iPhone catre un alt numar de telefon cand iPhone-ul este inchis, nu se afla in aria de acoperire, nu raspundem intr-un timp prestabilit sau este ocupat intr-o alta convorbire

Activarea redirectionarilor de apeluri catre un alt numar de telefon se poate folosind conduri de retea GSM. Aceasta este singura metoda prin care putem redirectiona apeluri voce de pe un iPhone, cand acesta este inchis, ocupat sau nu este in aria de acoperire.

Coduri de retea pentru redirectionari de apeluri catre un alt destinatar (numar de telefon)

Codurile GSM de redirectionare se “formeaza” ca si cum ati initia un apel catre un numar de telefon pe care nu il aveti in agenda. “Phone” > “Keypad

Redirectionare pentru toate apelurile – Aceasta optiune redirectioneaza neconditionat toate apelurile primite catre un alt numar de telefon sau mesagerie vocala.
Activare: *21*numar_destinatar# (exemplu: *21*#0734000000#)
Dezactivare cu mentinerea setarilor initiale: #21#
Reactivare: *21#
Dezactivare si stergerea setarilor de redirectionare: ##21#
Status redirectionare: *#21# (sa verificam ce redirectionari sunt active sau inactive)

Redirectionare apeluri cand telefonul este ocupat sau este intr-o alta convorbire si nu este activara functia “apel in asteptare”.
Activare:
*67*numar_destinatar#
Dezactivare cu mentinerea setarilor initiale: #67#
Reactivare: *67#
Dezactivare si stergerea setarilor de redirectionare: ##67#
Status redirectionare: *#67#

Redirectionare cand nu raspundem la apel intr-un interval de timp prestabilit.
Activare: *61*numar_destinatar*secunde# (ex. *61*0734000000*15# – daca nu se raspunde in 15 secunde, apelul va fi redirectionat catre numarul de telefon 0734000000)
Dezactivare cu mentinerea setarilor initiale: #61#
Reactivare: *61#
Dezactivare si stergerea setarilor de redirectionare: ##61#
Status redirectionare: *#61#

Redirectionare apeluri cand telefonul este inchis sau nu este in aria de acoperire a operatorului de telefonie mobila.
Aceasta este probabil cea mai utila optiune pentru multi posesori de iPhone si nu numai. Redirectioneaza automat apelurile catre un alt numar de telefon cand ramanem fara baterie pe iPhone, daca nu mai avem semnal sau daca acesta se inchide din alte motive.
Activare: *62*numar_destinatar#
Dezactivare cu mentinerea setarilor initiale: #62#
Reactivare: *62#
Dezactivare si stergerea setarilor de redirectionare: ##62#
Status redirectionare: *#62#

voice_call

Codurile de retea de mai sus au fost testate pe retelele Orange, Telekom si Vodafone si sunt valabile numai pentru redirectionarea apelurilor de voce. Activarea acestor servicii este gratuita, insa retineti faptul ca unii operatori de telefonie mobila taxeaza apelurile redirectionate cu valoarea unui apel normal, chiar daca aveti un abonament cu minute incluse.

Calls Forwarding, calls divert & call waiting on iPhone.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
redirectionare apeluri iphone, pogojno posredovanje klicev telemach, העברת שיחה מותנית מופעלת, przekierowywanie rozmow iphone, hivasatiranyitas iphone 5 s, jak wyłączyć przekierowanie iphone, העברת שיחה מותנית פעילה, desvio llamada ifone de una serie de contactos se puedehacer, пренасочване когато няма отговор, como desativar a transferencia condicional de chamadas do huawei, условно прехвърляне на повиквания, iphone hivasatiranyitas, beragadt hivasatiranyitas iphone, iphone 3 прехвърляне на повикване , przekazywanie połączeń apple, условно пренасочване на обажданията, jak zrobić numer zajety w iphone, ustawienia polaczen oczekujach w iphone, redirectionare apeluri agenda, deviere apel telekom,
Back to top button
Close