ALCATELWhat's New

Alcatel OneTouch Fierce XL cu Windows 10 – Imagini, Detalii si Preturi

Luna trecuta, Alcatel a anuntat  ca lucreaza la un nou smartphone de top, fara a oferi insa prea multe detalii despre noul proiect.
Noul proiect al Alcatel se va numi Alcatel OneTouch Fierce XL si este optimizat pentru a rula Windows 10, insa asa cum ne-a obisnuit Alcatel, telefonul va fi capabil sa suporte si un sistem de operare Android.

Primele imagini “scapate” pe internet arata ca noul OneTouch Fierce XL se aseamana foarte mult la design cu modele anterioare lansat ede Alcatel.

Screen Shot 2015-11-05 at 4.21.21 PM

Din cate se pare, noul model va fi lansat in doua versiuni (Windows 10 si Android) undeva spre jumtatea lunii decembrie de T-Mobile in Statele Unite, iar pretul se speculeaza afi undeva in jurul sumei de 100$ la un abonament mediu.

Specificatii Alcatel OneTouch Fierce XL

Noul model de la Alcatel nu are niste specificatii sa ne dea pe spate, insa pentru un telefon mediu este suficient. Vorbim aici de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 210, 2 GB RAM si un display de 5.5-inch cu o rezolutie de 720p. Spatiul de stocare este de 16 GB, suficient pentru a stoca pozele capturate cu cele doua camere de 8MP si respectiv 2MP pentru camera frontala a telefonului.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
تحميل العاب على موبايل الكاتيل, Waptrick games nivele, cod pentru samsung sa se auda mai tare, gratis mobilspill til samsung, up.data.lgmobile, العاب الكاتيل وان تاتش, Digitális Órák telefonra, operamini felodása, motorola telefonra jatekok, برامج تصفح لموبايل الكاتل, waptrik cu inpuscaturi cele mai noi, θεματα κινητου, ثيمات موبايل الكاتيل وان تاتش, teleharger jeux sport java mobail s5222, برامج جهاز الكاتيل, تحميل لعبه مغامرات لموبايل الكاتيل, برامج تليفون الكاتل 903d, E2250Oyun indir, Download tema sony ericson k610im, Aplikace lg kp501,
Back to top button
Close