ALCATELWhat's New

Alcatel OneTouch Fierce XL cu Windows 10 – Imagini, Detalii si Preturi

Luna trecuta, Alcatel a anuntat  ca lucreaza la un nou smartphone de top, fara a oferi insa prea multe detalii despre noul proiect.
Noul proiect al Alcatel se va numi Alcatel OneTouch Fierce XL si este optimizat pentru a rula Windows 10, insa asa cum ne-a obisnuit Alcatel, telefonul va fi capabil sa suporte si un sistem de operare Android.

Primele imagini “scapate” pe internet arata ca noul OneTouch Fierce XL se aseamana foarte mult la design cu modele anterioare lansat ede Alcatel.

Screen Shot 2015-11-05 at 4.21.21 PM

Din cate se pare, noul model va fi lansat in doua versiuni (Windows 10 si Android) undeva spre jumtatea lunii decembrie de T-Mobile in Statele Unite, iar pretul se speculeaza afi undeva in jurul sumei de 100$ la un abonament mediu.

Specificatii Alcatel OneTouch Fierce XL

Noul model de la Alcatel nu are niste specificatii sa ne dea pe spate, insa pentru un telefon mediu este suficient. Vorbim aici de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 210, 2 GB RAM si un display de 5.5-inch cu o rezolutie de 720p. Spatiul de stocare este de 16 GB, suficient pentru a stoca pozele capturate cu cele doua camere de 8MP si respectiv 2MP pentru camera frontala a telefonului.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
game perang java, ثيمات اركتل متحركه, العاب تليفون الكاتيل, العاب الهاتف المحمول مهما صعبا ALCATEL, baixar minha vida em nova york 2amigos para a vida, error de certificado en celular alcatel, Cmt augmenter la memoire de mon telephone samsung E2121B, lg t375 برامج العاب مجان تحميل, Emoticoane pt tel mobil, sony ericsson j108i için oyun indir, java free jad aksiyon ve hiz oyunlari indir, model de blocare telefon dowland, medalha de honra java baixar, ร้านค้า NOKIA, jogo java am, تحميل برامج موبايل alcatel one touch, java pt. samsung, Juegos de principe persia para java, telecharger jeux java samsung t559 gratuit, Download tema sony ericson k610im,
Back to top button
Close