What's New

LeEco Le Max 2, singurul smartphone cu 8 GB memorie RAM

Producatorul chinez LeEco se pregateste de expansiunea in afara Chinei, iar unul dintre smartphone-urile care l-ar putea ajuta sa prospere in vest este noul model LeMax 2, care urmeaza sa se lanseze cu specificatii tehnice de top. Cu toate ca nu exista multe informatii oficiale despre acest dispozitiv mobil, este posibil ca debutul LeEco pe piete noi sa fie unul memorabil, zvonurile afirmand faptul ca Le Max 2 ar putea fi livrat cu 8 GB memorie RAM.

LeEco Le Max 2

In prezent, majoritatea telefoanelor high-end sunt accesorizate cu 4 GB memorie RAM, mai mult decat suficient pentru a oferi o experienta de utilizare impecabila, indiferent de numarul de aplicatii folosite. De curand, cateva terminale de la producatori chinezi au inceput deja sa fie lansate cu 6 GB memorie RAM, cel mai recent fiind noul OnePlus 3, iar LeEco LeMax 2 ar putea deveni primul smartphone cu 8 GB memorie RAM.

Aceleasi zvonuri care sugereaza dublarea memoriei RAM fata de flagship-urile de pe piata, afirma ca noul smartphone LeEco ar putea incorpora un chipset Snapdragon 821 de la Qualcomm, model regasit si pe listele de specificatii tehnice ale lui Zenfone 3 Deluxe. Acesta ar trebui sa ofere un mic adaos de performanta fata de modelul 820.

Alte detalii cunoscute despre LeEco LeMax 2 ar fi senzorul camerei principale, care se pare ca va oferi rezolutie de 25 de megapixeli si faptul ca telefonul mobil va fi livrat cu carcasa din aluminiu in culorile argintiu, albastru si rosu. Pretul pentru versiunea din China ar fi de 3.000 yuan, echivalentul a 450 de dolari.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
leeco le max 2 kimat, telefoni leeco,
Back to top button
Close